Cisco

Branch Routers

Digital ready and software defined for your digital business.

Ondernemingen zijn vandaag de dag afhankelijk van applicaties voor efficiënte  communicatie, samenwerking en dagelijkse activiteiten. Tegelijkertijd wordt IT uitgedaagd om deze applicaties te beheren in een snel veranderende omgeving. Het aantal werknemers groeit, applicatie-architecturen worden steeds complexer, applicatieverkeer neemt toe en verkeerspatronen worden moeilijk te voorspellen. Verder, gedreven door beveiliging, regelgevende en economische overwegingen, omarmen ondernemingen desktopvirtualisatie en netwerk- en applicatieconvergentie om de waarde van hun IT-investeringen te maximaliseren. Met deze samenvloeiing van nieuwe zakelijke eisen, is uitgebreide applicatie- en netwerk zichtbaarheid niet langer gewoon leuk om te hebben. Deze zichtbaarheid is nu essentieel om filialen en kantoren op afstand productiever en operationeel efficiënter te maken.

Onze Cisco Systems-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Authorized Partner van Cisco Systems met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Cisco Systems zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Cisco Systems-oplossing.

Ontdek de beste routers voor jouw bedrijf

4000 Series Integrated Services Routers

Software-defined WAN (SD-WAN). Virtualisatie. Netwerk automatie en services. Juiste verdediging tegen bedreigingen.

1000 Series Integrated Services Routers

Connectiviteit van de Next-Generation met SD-WAN. Open en programmeerbare IOS XE. Uitgebreide geïntegreerde beveiliging

800 Series Integrated Services Routers

Geïntegreerd schakelen en routeren. WAN-redundantie met 3G, 4G en LTE. Geharde en niet-geharde vormfactoren.

Integrated Services Virtual Router (ISRv)

Cisco-routing als een software. Centrale orkestratie en beheer. Uitgebreide set netwerkservices.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer