Cisco

Next-Generation Firewalls

Voorkom cyber inbraak en verkrijg inzichten om cyberdreigingen snel te detect en stoppen

Voorkom inbreuken automatisch om het bedrijf in beweging te houden

Is jouw bedrijf 24/7 beschermd? Cisco Talos analyseert voortdurend bedreigingsgegevens en creëert beveiligingsmaatregelen die de Cisco Next-Generation Firewall gebruikt om inbreuken automatisch te voorkomen. Cisco stopt aanvallen, zodat jouw bedrijf niets mist.

Cisco Firewalls: Snel cyberdreigingen detecteren en stoppen

Zie jij het volledige dreigingslandschap? Cyberdreigingen die je niet kan zien kan je ook niet stoppen. Verkrijg de diepste inzichten met behulp van ingebouwde geavanceerde beveiligingsfuncties zoals NGIPS en geavanceerde malware bescherming om de meest geavanceerde bedreigingen snel te detecteren en stoppen.

Automatiseer bewerkingen om tijd te besparen en complexiteit te verminderen

Stop met het spelen van 'catch me if you can' met cyberdreigingen. Laat de Cisco Next-Generation Firewall het werk voor je doen. Geautomatiseerde policy application en handhaving maken tijd vrij zodat jij je weer kan concentreren op taken met hoge prioriteit. Cisco firewalls werken samen met de rest van Cisco's geïntegreerde beveiligingshulpmiddelen om bedreigingen sneller te detecteren en stoppen.

Onze Cisco Systems-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Authorized Partner van Cisco Systems met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Cisco Systems zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Cisco Systems-oplossing.

Kies de beste next-generation firewalls

ASA 5500-X met FirePOWER Services

Voor kleine tot middelgrote bedrijven en het filiaal. Met Firewall throughput van 256 tot 1750 Mbps en dreigingsinspectie van 125 tot 1250 Mbps. Een Stateful firewall, met  Application visibility en Control, NGIPS, geavanceerde bescherming tegen malware en URL-filtering

Firepower 2100 Series

Van internet edge tot datacenter omgevingen. Firewall throughput van 2,0 tot 8,5 Gbps. Dreigingsinspectie van 2,0 tot 8,5 Gbps . Een Stateful firewall, met Application Visibility en Control, NGIPS, geavanceerde malwarebescherming en URL-filtering

Firepower 4100 Series

Voor geavanceerde internet- en high performance omgevingen. Een firewall throughput van 12 tot 30 Gbps met threat inspection van 10 tot 24 Gbps. Een stateful firewall, met Application Visibility en Control, NGIPS, geavanceerde bescherming tegen malware, URL-filtering en DDoS beveiliging.
 
 
 
 
 

Firepower 9000 Series

Voor Service Providers en het datacenter. Firewall throughput tot 225 Gbps en bedreigingsinspectie tot 90 Gbps. Een stateful firewall met Application Visibility en Control, NGIPS, Advanced Malware Protection, URL filtering en DDoS beveiliging.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer