Cisco

Meraki Wireless

Cloud Managed Wireless

Prestaties van ondernemingsklasse, beheerd vanuit de cloud voor snellere implementatie, vereenvoudigd beheer en rijkere zichtbaarheid

Hoog rendement draadloos

Cisco Meraki-toegangspunten zijn opgebouwd uit de allerbeste componenten en zorgvuldig geoptimaliseerd voor een naadloze gebruikerservaring. Het resultaat: snellere verbindingen, grotere gebruikerscapaciteit, meer dekking en minder ondersteuningsoproepen.

Gebouwd voor prestaties
Enterprise-class Wi-Fi 6 (802.11ax) toegangspunten hebben krachtige radio's en verbeterde ontvangstgevoeligheid. Technologieën zoals OFDMA, MIMO en geïntegreerde beamforming maximaliseren de capaciteit zonder concessies te doen aan het bereik.

  • Tot 8 zend- en 8 ontvangantennes voor verbeterde prestaties en betere dekking
  • Multigigabit Ethernet voor maximaal 5 Gbps via een bestaande kabel
  • Aangepast RF-ontwerp ondersteunt omgevingen met een hoge klantdichtheid

Toegewijde beveiligingsradio
Naast de krachtige 2,4 GHz en 5 GHz client-service radio's, bevatten de meeste Meraki AP's ook een speciale beveiligingsradio die

  • Scant en beschermt continu tegen beveiligingsrisico's
  • Detecteert de RF-omgeving en past zich aan aan interferentie
  • Configureert automatisch RF-instellingen om de prestaties te maximaliseren

Ongeëvenaarde zichtbaarheid

Meraki-toegangspunten bieden diepgaand netwerkinzicht waardoor slimmer netwerkbeheer mogelijk is.
Het Cisco Meraki-dashboard geeft inzicht in de netwerkgebruikers, hun apparaten en hun applicaties. Gewapend met uitgebreide analyses kunnen beheerders snel toegangsbeheer en toepassingsbeleid opstellen, waardoor zowel de eindgebruikerservaring als de netwerkbeveiliging worden geoptimaliseerd.

Het hele netwerk onder een enkel glas
Krachtig en intuïtief beheer van meerdere sites via de cloud, terwijl de kosten en complexiteit van traditionele on-site draadloze controllers worden geëlimineerd. De enige end-to-end-oplossing in de branche die WAN, LAN, draadloos LAN en beheer van mobiele apparaten verenigt onder één glas.

Onze Cisco Systems-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Authorized Partner van Cisco Systems met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Cisco Systems zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Cisco Systems-oplossing.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer