Cisco

Meraki

Security Made Simple

Cisco Meraki, marktleider in cloudbeheerde IT, creëert de eenvoudigste, krachtigste oplossingen waarmee iedereen, van kleine bedrijven tot wereldwijde ondernemingen, tijd en geld kan besparen. Meraki werd opgericht in 2006 en is ontstaan uit een verlangen om een inflexibel en complex geworden ​​industrie, met als gevolg dat velen achterbleven. Meraki-technologie, beheerd vanuit een intuïtieve, functierijke interface, stelt organisaties in staat om snel digitale initiatieven uit te rollen en echte bedrijfswaarde te leveren.

Met een schat aan netwerkgegevens en inzichten helpt Meraki dingen gedaan te krijgen, zodat er efficiënter gewerkt kan worden. Hun huidige portfolio, uitbreidbaar met open API's, omvat draadloze, mobiele gateways, switching, beveiliging, SD-WAN, intelligente netwerkinzichten, endpoint beheer en slimme camera's. Vandaag de dag heeft Meraki wereldwijd meer dan twee miljoen actieve netwerken en meer dan 5,7 miljoen apparaten.

Onze Cisco Systems-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Authorized Partner van Cisco Systems met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Cisco Systems zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Cisco Systems-oplossing.

 

Talk with an Expert

Speak with a solutions expert or architect. Give us a call or leave a message. Our team is ready for your business.

4 miljoen zijn de gemiddelde kosten van een security breach in 2019

Cisco Meraki lanceert de grootste cross product beveiligingsoplossingen om je te helpen een eenvoudige en veilige digitale werkplek te creëren.
 
 
 
 
 
 

Krachtige beveiliging moet niet ingewikkeld zijn

Netwerkbeveiliging is een topprioriteit voor IT-beheerders. Hoewel iedereen een veilig netwerk wil, zijn beveiligingsoplossingen gecompliceerd, vereisen ze moeizaam handwerk en een zeer bekwaam IT-team om te implementeren. De meeste bedrijven hebben dit soort bronnen niet, dus geven ze het op en maken gebruik van een firewall. Met Meraki hoef je geen compromissen meer te sluiten.

Vereenvoudig uw Netwerk beveiliging!

Naarmate bedrijven groeien, wordt het netwerkbeheer moeilijker. Met meer verkeer van Wi-Fi 6, een groter aantal verbonden clienten en hogere applicatie-eisen bij het schakelen, worden traditionele manieren om toegangs- en beveiligingsbeleid te configureren tijdrovend en creëren ze kwetsbaarheden.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer