AVI Networks

Gecertificeerde Partner

Applicatielevering voor moderne ondernemingen

De benadering van Avi Networks is volledig gebaseerd op software. Dit zorgt voor lagere kosten en minder beperkingen dan die van traditionele loadbalancers zoals F5 Networks en Citrix NetScaler.

Bedrijven willen de flexibiliteit van een publieke cloud. Fysieke loadbalancers zijn niet afdoende voor de vereisten van de cloud-native applicaties in moderne datacenters. Avi Networks komt tegemoet aan de vereisten van applicatieservices in dit soort dynamische omgevingen, die veel verder gaan dan alleen loadbalancing. Avi voorkomt onnodige uitgaven en provisioning en zorgt voor betere loadbalancing. Dit doen ze door de strategische positie van loadbalancers optimaal te benutten in het pad van het applicatieverkeer, en inzichten te bieden die tot nog toe niet mogelijk waren. Het Avi Vantage Platform biedt elastische en programmeerbare applicatieservices op standaard x86-servers, VM's of containers – on-premises of in de cloud.

"We beseften meteen dat we de 'heilige graal' van de applicatielevering te pakken hadden."

Het Avi Vantage Platform is gebaseerd op de uitgangspunten van software-defined netwerken voor het scheiden van de beheerlaag (voor centraal management) van de datalaag (van gedistribueerde loadbalancers). Global 2000-technologie, de media en financiële dienstverleners maken gebruik van Avi Networks voor schaalbare, applicatiegerichte services op het gebied van SDN-loadbalancing, OpenStack, VMware, containers, bare metal of publieke-cloudomgevingen.

Avi betekent 'opkomende zon' in het Sanskriet. Door het wegnemen van de laatste obstakels voor klanten in dynamische datacenters en cloud, realiseren ze een nieuwe toekomst van snellere applicatielevering.

Onze Avi Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Avi Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Avi Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Avi Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde Avi Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer