Aruba Networks

Aruba 8400 Switch Series

Een baanbrekende campus-core switch die de intelligentie van de edge tot de core verlengt.

De afgelopen decennia in netwerken zijn gedefinieerd door statische, gesloten netwerkoplossingen die zijn ontworpen voor het tijdperk van de clientserver. Aruba introduceert de campus core- en aggregatie switch Aruba 8400, een baanbrekende oplossing die een flexibele en innovatieve benadering biedt om om te gaan met de nieuwe vereisten voor toepassingen, beveiliging en schaalbaarheid van het mobilecloud- en IoT-tijdperk.

De 8400 biedt een toonaangevende lijnsnelheid van 10 GbE / 40 GbE / 100 GbE poortdensiteit, zeer lage latentie en schaalbaarheid voor ondersteuning van volledige internetroutes. Samen met de compacte 1U Aruba 8320 Switch completeert de 8400 het Mobile First switching-portfolio van Aruba met een enterprisekern- en aggregatieoplossing die hogere prestaties en een hogere uptime garandeert.

Aruba Networks 8400 Switch

De 8400 is gebaseerd op de nieuwe ArubaOS-CX, een modern softwaresysteem voor de enterprisekern dat veel kritieke en complexe netwerktaken automatiseert en vereenvoudigt, verbeterde fouttolerantie biedt en storingvrije service tijdens geplande of ongeplande controlevliegtuigen mogelijk maakt. De belangrijkste innovaties in ArubaOS-CX zijn de modulaire architectuur met micodeservices, REST API's, de scriptingmogelijkheden van Python en de Aruba Network Analytics Engine.

ArubaOS-CX is gebaseerd op een modulaire architectuur die individuele procesherstelbaarheid en -upgrades mogelijk maakt. De REST API's en Python-scripting maken fijnkorrelige programmeerbaarheid van de switch-functies mogelijk en de unieke Aruba Network Analytics Engine biedt de mogelijkheid om het netwerk eenvoudig te bewaken en problemen op te lossen.

Het Network Analytics Engine-framework bestaat uit een tijdreeksdatabase en bijbehorende REST-API's. De tijdreeksdatabase kan worden gebruikt om de configuratie en operationele status op te slaan. Klanten kunnen ArubaOS-CX REST API's, Python-scriptingmogelijkheden en tijdreeksgegevens gebruiken om softwaremodules te schrijven voor problemen met het oplossen van problemen. De tijdreeksgegevens kunnen ook worden gebruikt om trends te analyseren, anomalieën te identificeren en toekomstige capaciteitsvereisten te voorspellen.

Onze Aruba Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van Aruba Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Aruba Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Aruba Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde HPE Aruba partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer