Aruba Networks

Aruba 5400R Switch Serie

Prestaties en kracht voor de mobile-first campus.

De Aruba 5400R zl2 Switch-serie is een toonaangevende mobiele campus-toegangsoplossing met HPE Smart Rate-multigigabit-poorten voor snelle 802.11ac-apparaten. Het biedt veerkracht op ondernemingsniveau met innovatieve flexibiliteit en schaalbaarheid voor klanten die digitale werkplekken creëren die zijn geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers met een geïntegreerde bedrade en draadloze benadering. Deze serie biedt schaalbare aggregatie met stackingtechnologie van Virtual Switching Framework (VSF), hitloze failover en snelle software-upgrade voor 5400R VSF-stacks. De geavanceerde Layer 2 en 3 functieset omvat OSPF, IPv6, IPv4 BGP, Tunnel Node, robuuste QoS en policybased routing zonder softwarelicenties.

Aruba Networks 5400R Switch

De Aruba 5400R zl2-switchreeks is gebaseerd op een krachtige ProVision ASIC en heeft een architectuur met hoge snelheid en hoge capaciteit met een cross-switch switch van 2 Tbps met een lage lat van 2,1 μ, robuuste functieondersteuning en waarde met flexibele programmeerbaarheid voor toekomstige toepassingen. Deze serie biedt flexibele aansluitmogelijkheden met 6- of 12-slots compact chassis, lijnsnelheid 40 GbE, tot 96 lijnsnelheid 10GbE-poorten en tot 288 poorten van PoE +. De 5400R is eenvoudig te implementeren en te beheren met geavanceerde beveiligings- en netwerkbeheertools zoals Aruba ClearPass Policy Manager, Aruba AirWave en cloudgebaseerde Aruba Central.

Onze Aruba Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van Aruba Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Aruba Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Aruba Networks-oplossing.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer