Aruba Networks

Aruba 3810 Switch Serie

Prestaties en kracht voor de mobile-first campus.

De Aruba 3810 Switch-serie is een toonaangevende mobiele campustoegangsoplossing voor bedrijven, MKB's en kantorennetwerken. Met HPE Smart Rate multi-gigabit poorten voor snelle IEEE 802.11ac-apparaten bereidt de Aruba 3810 uw netwerk voor op morgen. Rechter formaat inzet en back-haul capaciteit met modulaire 10GbE en 40GbE uplinks.

Volledige PoE + -voorzieningen beschikbaar op 48 poorten. Dubbele, redundante, hot-swappable voedingen en innovatieve backplane stacking-technologie bieden veerkracht en schaalbaarheid in een handige 1U-vormfactor. Geavanceerde Layer 2 en 3 functieset met OSPF, IPv6, IPv4 BGP, Tunnel-knooppunt, robuuste QoS en policy-based routing zijn inbegrepen zonder softwarelicenties.

Aruba Networks 3810 Switch

Een krachtige Aruba ProVision ASIC levert prestaties, robuuste functieondersteuning en waarde met flexibele programmeerbaarheid voor toekomstige toepassingen. Eenvoudig te implementeren en te beheren met geavanceerde beveiligings- en netwerkbeheertools zoals Aruba ClearPass Policy Manager en Aruba AirWave. Met ondersteuning van Aruba Central kunt u snel locaties op afgelegen locaties opzetten met weinig of geen IT-ondersteuning.

Onze Aruba Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van Aruba Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Aruba Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Aruba Networks-oplossing.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer