Aruba Networks

Aruba 2930M Switch Serie

Prestaties en schaalbaarheid voor enterprise campus en SMB.

De Aruba 2930M Switch-serie is ontworpen voor klanten die digitale werkplekken creëren die zijn geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers met een geïntegreerde bedrade en draadloze benadering. Deze Layer 3-toegangsschakelaars kunnen eenvoudig worden geïmplementeerd en beheerd met geavanceerde beveiligings- en netwerkbeheertools zoals Aruba ClearPass Policy Manager en Aruba AirWave. Met ondersteuning van Aruba Central in de cloud kunt u snel externe kantoren opzetten met weinig of geen IT-ondersteuning.

Aruba Networks 2930M Switch

Een krachtige Aruba ProVision ASIC levert prestaties, robuuste functieondersteuning en waarde met flexibele programmeerbaarheid voor toekomstige toepassingen. Hoogwaardige modulaire stapelmogelijkheden voor maximaal 10 schakelaars zorgen voor betaalkracht terwijl u schaalbaarheid en eenvoud vergroot. De 2930M ondersteunt 10 GbE en 40GbE uplinks, Dual Modular Power Supplies, tot 1440 Watt PoE +, modellen met 24 poorten van HPE Smart Rate multigigabit Ethernet, robuuste QoS, RIP, Access OSPF routing, Tunnel Node, PIM, VRRP en IPv6 zonder softwarelicenties vereist.

De Aruba 2930M Switch-serie biedt een handige en kostenbesparende oplossing voor toegangsschakelaars die snel kan worden opgezet met Zero Touch-implementatie.

Onze Aruba Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van Aruba Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Aruba Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Aruba Networks-oplossing.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer