Aruba Networks

Aruba 2930F Switch Serie

Prestaties en gebruiksgemak voor de enterprise campus, het MKB en het filiaal.

De Aruba 2930F Switch-serie is ontworpen voor klanten die digitale werkplekken creëren die zijn geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers met een geïntegreerde bedrade en draadloze benadering. Deze Layer 3-toegangsschakelaars kunnen eenvoudig worden geïmplementeerd en beheerd met geavanceerde beveiligings- en netwerkbeheertools zoals Aruba ClearPass Policy Manager en Aruba AirWave. Met ondersteuning van Aruba Central kunt u snel locaties op afgelegen locaties opzetten met weinig of geen IT-ondersteuning. Een krachtige Aruba ProVision ASIC levert prestaties en flexibiliteit om te voldoen aan de behoeften van de programmeerbaarheid en automatiseringseisen van vandaag en morgen. Stapelen met Virtual Switching Framework (VSF) biedt eenvoud en schaalbaarheid. De 2930F ondersteunt ingebouwde 1GbE of 10GbE uplinks, PoE +, Access OSPF-routering, Tunnel Node, robuuste QoS, RIP-routering en IPv6 zonder softwarelicenties.

Aruba Networks 2930F Switch

De Aruba 2930F Switch-serie biedt een handige en kosteneffectieve oplossing voor toegangsschakelaars die snel kan worden ingesteld met Zero Touch Provisioning en ingebouwde 10GbE-uplinks.

Onze Aruba Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van Aruba Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Aruba Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Aruba Networks-oplossing.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer