Aruba Networks

Aruba 2920 Switch Serie

Beveiliging, schaalbaarheid en gebruiksgemak voor de enterprise-campus en het MKB.

De Aruba 2920 Switch Series biedt beveiliging, schaalbaarheid en gebruiksgemak voor enterprise edge-, SMB- en filiaalkantoornetwerken. Een krachtige ProVision ASIC levert lage latentie, meer pakketbuffering en adaptief stroomverbruik. Deze Layer 3 switch-serie ondersteunt modulaire stapeling, 10 GbE, PoE +, statische en RIP-routering, OSPF-routering van Access, Tunneled Node, ACL's, sFlow en IPv6. De 2920 levert een consistente bedrade / draadloze gebruikerservaring met geavanceerde beveiligings- en netwerkbeheertools met Aruba ClearPass Policy Manager en Aruba AirWave. Met ondersteuning van Aruba Central kunt u snel locaties op afgelegen locaties opzetten met weinig of geen IT-ondersteuning.

Aruba Networks 2920 Switch

De Aruba 2920 Switch Series biedt kosteneffectieve beloningen als u modulair stapelt met een stapelmodule met 2 poorten, ondersteuning voor maximaal vier 10GBASE-T (of SFP +) uplinks en upgrademogelijke voedingen, zodat uw netwerk snel kan worden geschaald wanneer dat nodig is. De robuuste Layer 3-functieset vereist geen licentie.

Onze Aruba Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van Aruba Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Aruba Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Aruba Networks-oplossing.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer