Aruba Networks

Aruba 2540 Switch Serie

IoT ready en cloud manageable access switch.

Ontworpen voor de digitale werkplek, is de Aruba 2540 Switch Series geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Met geavanceerde hulpprogramma's voor beveiliging en netwerkbeheer (Aruba ClearPass Policy Manager en Aruba AirWave) is deze laag-2 toegangsschakelaar eenvoudig in gebruik en beheer. Met ondersteuning van Aruba Central kunt u snel locaties op afgelegen locaties opzetten met weinig of geen IT-ondersteuning. Een krachtige Aruba ProVision ASIC levert prestaties, robuuste functieondersteuning en waarde met flexibele programmeerbaarheid voor toekomstige toepassingen.

Aruba Networks 2540 Switch

De Aruba 2540 Switch-serie biedt een handige en kosteneffectieve bekabelde toegangsoplossing die snel kan worden opgezet met Zero Touch Provisioning. PoE + -modellen leveren stroom voor alle toegangspoorten voor draadloze toegangspunten, beveiligingscamera's en IoT-apparaten.

De 2540 heeft back-band bandbreedtecapaciteit met ingebouwde snelheid van 10 GbE, robuuste QoS, statische en RIP-routering, IPv6.

Onze Aruba Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van Aruba Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Aruba Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Aruba Networks-oplossing.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer