Aruba Networks

Aruba 2530 Switch Serie

Veilige en betrouwbare Layer 2-access switch

De Aruba 2530 Switch Series biedt beveiliging, betrouwbaarheid en gebruiksgemak voor bedrijven, filialen en MKB-bedrijven. Deze reeks volledig beheerde switches biedt volledige Layer 2-mogelijkheden met verbeterde toegangsbeveiliging, ACL's, prioriteitstelling van verkeer, sFlow en IPv6-hostondersteuning. De juiste omvang van de implementatie is eenvoudig met de keuze uit modellen met 8, 24 en 48 poorten die beschikbaar zijn met Gigabit- of Fast Ethernet-poorten en optionele PoE +. De 2530 levert energiebesparing op met modellen zonder ventilator, energiezuinig Ethernet, mogelijkheid om leds uit te schakelen en poort-energiezuinige modus in te schakelen.

Aruba Networks 2530 Switch

De Aruba 2530 Switch Series is eenvoudig in gebruik en inzetbaar en levert consistente bedrade / draadloze gebruikerservaring met uniforme managementtools zoals Aruba ClearPass Policy Manager, Aruba AirWave en cloudgebaseerde Aruba Central.

De Aruba 2530 Switch-serie biedt uplink-flexibiliteit met vier Gigabit Ethernet-uplinks op 24- en 48-poorts modellen. De Gigabit 24- en 48-poorts modellen hebben vier kleine plug-sable sleuven (SFP) voor glasvezelconnectiviteit. De Fast Ethernet 24- en 48-poorts modellen hebben twee SFP's en twee RJ-45 Gigabit-uplinks. De compacte en ventilatorloze 8-poorts switches bieden extra flexibiliteit met twee dual-personality-poorten die kunnen worden gebruikt als RJ-45 Gigabit Ethernet of SFP-poorten. De PoE + -schakelaarmodellen zijn IEEE 802.3af- en IEEE 802.3at-compatibel met maximaal 30 W per poort, waardoor ze geschikt zijn voor spraak-, video- of draadloze implementaties met PoE +

Onze Aruba Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van Aruba Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Aruba Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Aruba Networks-oplossing.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer