Aruba Networks

Aruba Switches

De basis van de moderne digitale werkplek.

Aruba-switches brengen prestaties en betrouwbaarheid naar de mobiel-eerste campus. Deze toonaangevende switches zijn schaalbaar, veilig en voorzien van HPE Smart Rate multi-gigabit-poorten voor snelle verbindingen.

De sterke toename van IoT-apparaten en de verhoogde snelheid van zakendoen op mobiele apparaten leiden ons naar de vraag: is de netwerkinfrastructuur gereed? Legacy-netwerkinfrastructuren werden ontworpen voordat mobiliteit en IoT de overhand kregen. Het campusnetwerk van vandaag moet ervoor zorgen dat connectiviteit, beveiliging en slim netwerkbeheer elkaar aanvullen, zodat al deze apparaten veilig kunnen worden verbonden. En hoewel de meeste gebruikers draadloos verbinding maken, betekent de toename van de netwerkdichtheidsvereisten en de noodzaak voor IoT-apparaten om via een bekabelde verbinding verbinding te maken, dat de bekabelde infrastructuur net zo belangrijk is.

Aruba Switches

Aruba's campus switching portfolio overspant de toegangslaag naar de kern en vormt de basis voor de nieuwe digitale werkplek. De switches van Aruba kunnen naadloos worden geïntegreerd met het draadloze netwerk en met de toonaangevende beveiligings- en netwerkbeheeroplossingen van Aruba.

Het huidige zakelijke landschap

Het netwerkverkeer neemt toe

De overgang naar digitaal heeft elk stuk van het netwerk van de rand tot de kern verbroken. Omdat mobiele medewerkers video-, spraak- en cloudapps gebruiken om beter samen te werken, neemt de hoeveelheid gegevens die het campusnetwerk doorkruist en die in de kern wordt geaggregeerd exponentieel toe.

IoT betekent meer apparaattypen

Naast de mobiliteit heeft de toename van het aantal IoT / headless-apparaten die verbinding maken met de campus, geleid tot een lawine aan gegevens die door de kern van het netwerk stromen. Tegen 2020 zullen er 20 miljard IoT-apparaten zijn verbonden met bedrijfsnetwerken. (Bron: Gartner)

Het netwerk is bedrijfskritisch - van de rand tot de kern

Vanuit het standpunt van LOB of CIO is het geen optie voor het netwerk om uit te schakelen of om niet optimaal te kunnen werken. En het netwerk moet veilig zijn - de reputatie van het bedrijf staat op het spel.

IT en zakelijke uitdagingen

Toenemend verkeer betekent knelpunten

Er is een dringende behoefte aan organisaties om de doorvoer in het netwerk te maximaliseren, maar het zal meer vergen dan het toevoegen van traditionele boxen.

Verhoging van apparaattypen betekent beveiligingskwetsbaarheden

IT heeft zichtbaarheid nodig in wat zich op het netwerk bevindt en moet verkeer automatisch kunnen segmenteren voor een groter aantal apparaattypen.

Hoewel de complexiteit is toegenomen, zijn de IT-resources plat of krimpen

In wezen moet IT meer doen met minder. Meer probleemoplossing, meer remediëring, meer alles. Hoe kunnen ze schalen gezien de complexiteit van het netwerk is toegenomen.

Aruba's Switching solutions

De gehele portefeuille van Aruba is ontworpen om te voldoen aan de uitdagingen van de mobiele cloud en het IoT-tijdperk, waarin zichtbaarheid, automatisering en beveiliging uitgegroeid zijn tot een platform om te overleven. De moderne, programmeerbare schakelaars van Aruba kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd met onze toonaangevende oplossingen voor netwerkbeheer, hetzij in de cloud op Aruba Centraal of on-prem bij Aruba AirWave. Deze switches worden geleverd met ingebouwde beveiligingsfuncties die zijn ontworpen voor mobiel en IoT en worden geïntegreerd met Aruba ClearPass voor geavanceerd beleidsbeheer.

Onze Aruba Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van Aruba Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Aruba Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Aruba Networks-oplossing.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer