Aruba Networks

Aruba 340 Serie Access Points

Extreem presterende 802.11ac Wave 2 AP's met dual-5 GHz en multi-gig Ethernet-ondersteuning.

De Aruba 340-serie toegangspunten bieden de snelste 802.11ac gigabit-gegevenssnelheden en uitstekende gebruikerservaring voor mobiele apparaten en toepassingen op een digitale werkplek. Ontworpen met een geïntegreerde, 802,3bz Compliant, HPE SmartRate multi-gig Ethernet-poort om bedrade knelpunten te elimineren, bieden deze AP's ongeëvenaarde draadloze prestaties en capaciteit. De unieke en flexibele dual-5 GHz-architectuur van de 340-serie biedt een manier om de capaciteit van 5 GHz te verdubbelen waar nodig, zonder compromis of beperkingen.

Aruba Networks 340 Serie

Dankzij de geavanceerde ClientMatch-technologie van Aruba kan de 340-serie automatisch mobiele apparaten met 802.11ac Wave 2 detecteren en classificeren. Hiermee kan ClientMatch automatisch Wave 2-geschikte apparaten groeperen op een enkele Wave 2-radio, zodat de prestatievoordelen van MIMO voor meerdere gebruikers kunnen worden gerealiseerd - zonder de nadelige gevolgen van tragere 802.11ac- en traditionele 802.11n-compatibele mobiele apparaten. Dit betekent een verhoogde netwerkcapaciteit en een verhoging van de netwerkefficiëntie.

Met maximale datasnelheden van 2.166 Mbps in de 5 GHz-band1 en 800 Mbps in de 2,4 GHz-band (voor een totale piekgegevenssnelheid van 3,0 Gbps in dual-bandmodus en 4,3 Gbps in dual-5 GHz-modus), de 340-serie AP's een eersteklas 802.11ac wifi-infrastructuur van de nieuwste generatie leveren die ideaal is voor collegezalen, auditoria, openbare locaties en kantooromgevingen met een hoge dichtheid.

Deze hoogwaardige en 802.11ac toegangspunten met hoge dichtheid ondersteunen 80 MHz kanaalbandbreedte (VHT160) en 4 ruimtelijke streams (4SS) voor zowel SU- als MU-MIMO-communicatie.

De 340-serie AP's hebben een geïntegreerde Bluetooth LowEnergy (BLE) -radio, die kan worden gebruikt als een Aruba-baken voor geavanceerde locatie, indoor wayfinding en om op nabijheid gebaseerde push-notificatieservices in te schakelen. De geïntegreerde bakenradio maakt ook het beheer op afstand van door batterijen gevoede en andere standalone bakens mogelijk in een groot netwerk van Aruba-bakens. Het stelt bedrijven in staat gebruik te maken van de mobiliteitscontext om applicaties te ontwikkelen die een verbeterde gebruikerservaring kunnen bieden en de waarde van het draadloze netwerk voor organisaties kunnen vergroten.

Onze Aruba Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van Aruba Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Aruba Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Aruba Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde HPE Aruba partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer