Aruba Networks

Aruba 330 Serie Access Points

Extreem presterende 802.11ac Wave 2 AP's met dual-5 GHz en multi-gig Ethernet-ondersteuning.

De access points van de Aruba 330-serie bieden de snelste gigabit-gegevenssnelheden en uitstekende gebruikerservaring voor mobiele apparaten en toepassingen op een digitale werkplek. Ontworpen met een geïntegreerde HPE Smart Rate-poort om tot 5 Gbps Ethernet te schalen, stelt de 330-serie ondernemingen in staat gebruik te maken van hun multi-gigabit Ethernet bedrade netwerkinfrastructuren om knelpunten te elimineren.

Aruba Networks 330 Serie Access Point

Dankzij de ClientMatch-technologie kan ArubaOS de 330-serie automatisch mobiele apparaten met 802.11ac Wave 2 laten detecteren en classificeren. Op deze manier kan ClientMatch automatisch Wave 2-compatibele apparaten verzamelen onder een enkele Wave 2-radio zodat de prestatievoordelen van MIMO voor meerdere gebruikers kunnen worden gerealiseerd - zonder de nadelige effecten van tragere 802.11ac- en traditionele 802.11n-compatibele mobiele apparaten. Dit betekent een verhoogde netwerkcapaciteit en een verhoging van de netwerkefficiëntie.

Met een maximale gelijktijdige gegevenssnelheid van 1.733 Mbps in de 5 GHz-band en 600 Mbps in de 2,4 GHz-band (voor een totale piekgegevenssnelheid van 2,3 Gbps) leveren de 330 Series Access Points een eersteklas, next-generation 802.11ac Wi-Fi-infrastructuur die ideaal is voor collegezalen, auditoria, openbare locaties en kantooromgevingen met hoge dichtheid. De 802.11ac Access Points van hoge prestaties en hoge dichtheid ondersteunen 160 MHz kanaalbandbreedte (VHT160), 4-stream multi-user MIMO (MU-MIMO) en 4 spatial streams (4SS).

Ze bieden simultane gegevensoverdracht naar meerdere apparaten, maximaliseren de gegevensdoorvoer en verbeteren de netwerkefficiëntie.

De Access Points van de 330-serie hebben een geïntegreerde Bluetooth Aruba Beacon die het beheer op afstand van een netwerk van grootschalige door batterijen gevoede Aruba-bakens vereenvoudigt, terwijl het ook geavanceerde locatie- en binnenbewegwijzering biedt, en op nabijheid gebaseerde push-notificatiemogelijkheden. Hiermee kunnen bedrijven gebruikmaken van mobiliteitscontexten om applicaties te ontwikkelen die een verbeterde gebruikerservaring bieden en de waarde van het draadloze netwerk voor organisaties vergroten.

Onze Aruba Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van Aruba Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Aruba Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Aruba Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde HPE Aruba partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer