Aruba Networks

Aruba 320 Serie Access Points

Breng een switchachtige ervaring naar 802.11ac.

Multifunctionele Wireless AP's uit de 320-serie bieden de beste 802.11ac Wi-Fi-connectiviteit en gebruikerservaring. Met de verbeterde ACSM-technologieën van ClientMatch en Aruba Beacon, biedt de 320-serie de hoogste capaciteit, prestaties en efficiëntie in extreem hoge omgevingen.

Met een maximale gelijktijdige gegevenssnelheid van 1.733 Mbps in de 5 GHz-band en 600 Mbps in de 2,4 GHz-band (geaggregeerde datumfrequentie van 2,3 Gbps), bieden Access Points uit de 320-reeks best-class next-generation wifi-infrastructuur voor de hoogste dichtheid omgevingen.

Aruba Networks 320 Serie Access Points

De 802.11ac 320-serie met hoge prestaties en hoge dichtheid ondersteunt multi-user MIMO (MU-MIMO) en 4 spatial Access Point-streams (4SS). Het biedt simultane gegevensoverdracht naar meerdere apparaten, maximaliseert de gegevensdoorvoer en verbetert de netwerkefficiëntie.

De 320-serie bevat de verbeterde ClientMatch-technologie waarvoor patent is aangevraagd en waarmee de clientsturingstechnologie wordt uitgebreid met MU-MIMO-clientbewustzijn. Het identificeert automatisch MU-MIMO-geschikte mobiele apparaten en stuurt die apparaten naar het dichtstbijzijnde MU-MIMO-geschikte Aruba-toegangspunt. Door MU-MIMO-geschikte mobiele apparaten samen te groeperen, maakt het netwerk gebruik van de gelijktijdige transmissie naar deze apparaten, waardoor de algehele capaciteit wordt verhoogd. Deze dynamische roaming-beleidslijnen die zijn gebaseerd op apparaattypen, helpen klanten bij het realiseren van de beste WLAN-prestaties in een omgeving met verschillende apparaten tijdens de overgangsperiode van technologie.

De 320-serie heeft een geïntegreerde Bluetooth Aruba Beacon die het beheer op afstand van een netwerk van grootschalige door batterijen gevoede Aruba-bakens vereenvoudigt, terwijl het ook geavanceerde locatie- en binnenspeciaalvinden biedt en mogelijkheden voor push-meldingen op nabijheid. Hiermee kunnen bedrijven gebruikmaken van mobiliteitscontexten om applicaties te ontwikkelen die een verbeterde gebruikerservaring bieden en de waarde van het draadloze netwerk voor organisaties vergroten.

Onze Aruba Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van Aruba Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Aruba Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Aruba Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde HPE Aruba partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer