Aruba Networks

Aruba 310 Serie Access Points

Breng een switchachtige ervaring naar 802.11ac.

De Aruba 310 Series access points leveren hoge prestaties en uitstekende gebruikerservaring voor mobiele apparaten, Internet of Things (IoT) -apparaten en applicaties in compacte kantooromgevingen. Met de 4x4: 4SS MU-MIMO-mogelijkheden, het geavanceerde Aruba ClientMatch-radiobeheer en de Aruba Beacon-technologieën, maakt de 310-serie een volledig draadloze digitale werkomgeving op een kosteneffectieve manier mogelijk.

Aruba Networks 310 Serie Access Point

Met een maximale gelijktijdige gegevenssnelheid van 1.733 Mbps in de 5 GHz-band en 300 Mbps in de 2,4 GHz-band (voor een totale piekgegevenssnelheid van 2,0 Gbps), kunnen de 310 Series Access Points snel de vereiste capaciteiten toevoegen aan uw bestaande of nieuwe draadloze verbinding. netwerken. De 310-reeks uit het middensegment, met zijn single gigabit Ethernet-uplink, is ideaal voor omgevingen met een hoge apparaatdensiteit, zoals scholen, filialen, hotels en zakelijke kantoren, waar de organisatie kostengevoelig is.

De krachtige 802.11ac 310-serie met hoge dichtheid ondersteunt 160 MHz kanaalbandbreedte (VHT160), MIMO (MU-MIMO) voor meerdere gebruikers en 4 spatial streams (4SS). Het biedt simultane gegevensoverdracht naar meerdere apparaten, maximaliseert de gegevensdoorvoer en verbetert de netwerkefficiëntie.

De 310-serie bevat de verbeterde ClientMatch-technologie die de clientsturingstechnologie uitbreidt met MU-MIMO-clientbewustzijn. Het identificeert automatisch MU-MIMO-geschikte mobiele apparaten en stuurt die apparaten naar het dichtstbijzijnde MU-MIMO-geschikte Aruba-access point. Door MU-MIMO-geschikte mobiele apparaten samen te groeperen, maakt het netwerk gebruik van de gelijktijdige transmissie naar deze apparaten, waardoor de algehele capaciteit wordt verhoogd. Dit dynamisch roamingbeleid dat is gebaseerd op apparaattypen, helpt gebruikers de beste WLAN-prestaties te bereiken in een omgeving met verschillende apparaten tijdens de overgangsperiode van technologie.

De 310-serie heeft ook een geïntegreerde Bluetooth Aruba Beacon die het beheer op afstand van een netwerk van grootschalige door batterijen gevoede Aruba-bakens vereenvoudigt, terwijl het ook geavanceerde locatie- en binnenmaniervinden biedt en op nabijheid gebaseerde push-notificatiemogelijkheden. Hiermee kunnen bedrijven gebruikmaken van mobiliteitscontexten om applicaties te ontwikkelen die een verbeterde gebruikerservaring bieden en de waarde van het draadloze netwerk voor organisaties vergroten.

Onze Aruba Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van Aruba Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Aruba Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Aruba Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde HPE Aruba partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer