Aruba Networks

Aruba 303 Serie Access Points

Entry-level 802.11ac Wave 2 Enterprise Access Points.

Het betaalbare middenklasse Aruba 303-serie campus-toegangspunt levert hoogwaardige 802.11ac met MU-MIMO (Wave 2) voor middelgrote zakelijke omgevingen. Met de geïntegreerde BLE en de ondersteunende 802.3af voeding stelt de Aruba 303 Serie AP ondernemingen in staat hun werkefficiëntie en productiviteit te verbeteren met de laagste TCO.

De compacte Aruba 303 Serie AP levert een maximale gelijktijdige gegevenssnelheid van 867 Mbps in de 5 GHz-band en 300 Mbps in de 2,4 GHz-band (voor een totale piekgegevenssnelheid van 1,2 Gbps). Met 2x2: 2SS is de Aruba 303 ontworpen voor middelgrote dichtheid van apparaten, zoals scholen, winkels, magazijnen, hotels en kantoren voor bedrijven, waar de omgeving kostengevoelig is.

Aruba Networks 303 Serie Access Point

De 303-serie AP heeft een geïntegreerde Bluetooth Low-Energy (BLE) -radio, die kan worden gebruikt als een Aruba-baken voor geavanceerde locatiebepaling, indoor wayfinding, asset-tracking en om op nabijheid gebaseerde push-notificatieservices in te schakelen. De geïntegreerde bakenradio maakt ook het op afstand beheren van door batterijen gevoede en andere standalone bakens mogelijk in een grootschalig netwerk van Aruba-bakens. Hiermee kunnen bedrijven gebruikmaken van mobiliteitscontexten om applicaties te ontwikkelen die een verbeterde gebruikerservaring bieden en de waarde van het draadloze netwerk voor organisaties vergroten.

Onze Aruba Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van Aruba Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Aruba Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Aruba Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde HPE Aruba partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer