Aruba Networks

Aruba 300 Serie Access Points

Entry-level 802.11ac Wave 2 access points

De instapniveau Aruba 300 Series Wave 2-access points leveren hoge prestaties en superieure gebruikerservaring voor omgevingen met gemiddelde dichtheid. Met 3x3: 3SS MU-MIMO-mogelijkheden, Aruba Advanced ClientMatch-radiomanagement en geïntegreerde Aruba Beacons, maakt de 300-serie een volledig draadloze digitale werkomgeving op een kosteneffectieve manier mogelijk.

Met een maximale gelijktijdige gegevenssnelheid van 1.300 Mbps in de 5 GHz-band en 300 Mbps in de 2,4 GHz-band (voor een totale piekgegevenssnelheid van 1,6 Gbps), biedt de instapmodel 300-serie een altijd aanwezige draadloze netwerkervaring met de prestaties vereist voor ondernemingen. Het is ideaal voor kostengevoelige omgevingen met middelmatige dichtheid in verticale sectoren.

Aruba Networks 300 Serie Access Point

De krachtige 802.11ac 300-serie ondersteunt multi-user MIMO (MU-MIMO) en 3 ruimtelijke streams (3SS). Het biedt simultane gegevensoverdracht naar meerdere apparaten (maximaal twee), maximaliseert de gegevensdoorvoer en verbetert de netwerkefficiëntie.

De 300-serie bevat de verbeterde ClientMatch-technologie waarmee de clientsturingstechnologie wordt uitgebreid met MU-MIMO-clientbewustzijn. Het identificeert automatisch MU-MIMO-geschikte mobiele apparaten en stuurt die apparaten naar het dichtstbijzijnde MU-MIMO-geschikte Aruba-access point. Door MU-MIMO-geschikte mobiele apparaten samen te groeperen, maakt het netwerk gebruik van de gelijktijdige transmissie naar deze apparaten, waardoor de algehele capaciteit wordt verhoogd. Deze dynamische roaming-beleidslijnen die zijn gebaseerd op apparaattypen, helpen klanten bij het realiseren van de beste WLAN-prestaties in een omgeving met verschillende apparaten tijdens de overgangsperiode van technologie.

De 300-serie heeft ook een geïntegreerd Bluetooth Aruba Beacon-systeem dat het beheer op afstand van een netwerk van grootschalige door batterijen gevoede Aruba Beacons vereenvoudigt, terwijl het ook geavanceerde locatie- en binnenshuis-bewegwijzering biedt, en op nabijheid gebaseerde push-notificatiemogelijkheden. Hiermee kunnen bedrijven gebruikmaken van mobiliteitscontexten om applicaties te ontwikkelen die een verbeterde gebruikerservaring bieden en de waarde van het draadloze netwerk voor organisaties vergroten.

Onze Aruba Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Gold Partner van Aruba Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Aruba Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Aruba Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde HPE Aruba partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer