Licentie en Support Contract Vernieuwen

Support, onderhoudscontract of licentie vernieuwen.

Arista Networks licenties of support contractverlenging?

Zijn je Arista-licenties klaar voor verlenging? Is je Arista-ondersteuningscontract bijna beëindigd? Dit is het perfecte moment om te shoppen voor een competitieve aanbieding! Als een wereldwijde partner voor veel toonaangevende technologiebedrijven, kunnen we hoge kortingen bieden op ondersteuningscontracten en licentievernieuwingen. Vraag een offerte aan of download onze prijslijst door op een van de knoppen te klikken.

Support voor je Arista-netwerkoplossing met snelle, betrouwbare ondersteuning

In een wereld waar verandering de enige constante is, vertrouw je op je Arista-technologie om te leveren, ongeacht de wendingen die je bedrijf neemt. Als uitdagingen zich voordoen, kan het snel vinden van de beste oplossing voor jouw bedrijf het verschil betekenen tussen IT-crisis en IT-flexibiliteit.

Arista A-Care serviceaanbod

Arista A-Care is ontworpen om je van wereldklasse ondersteuning te bieden waar en wanneer je het nodig hebt. Met als doel het minimaliseren van netwerkimpact of downtime door snelle probleemoplossing, biedt Arista A-Care-serviceaanbiedingen ondersteuning op een 24x7x365-basis met de volgende componenten:

  • Global Technical Assistance Centre (TAC)
  • Arista.com online bronnen
  • Wereldwijde geavanceerde hardware-vervanging en een optie voor onsite hardware-vervangingsservices.

Arista Global TAC

Arista Global TAC biedt 24x7x365 dekking voor je behoeften aan productondersteuning overal ter wereld. Je kunt op elk gewenst moment hulp krijgen via e-mail, telefoon of via de Arista-website. De technici van Arista TAC hebben jarenlange netwerkervaring en zijn goed thuis in het volledige Arista-productportfolio om je te helpen snel problemen op te lossen en de uptime van het netwerk te maximaliseren. Wanneer je hulp zoekt, weet een Arista TAC-technicus mogelijk al een oplossing op basis van onze interne database met klantcases.

Over Infradata

Infradata is een toonaangevende netwerk- en beveiligingsintegrator die zich toelegt op het leveren van superieure oplossingen en diensten. We zijn trots op onze technologische onafhankelijkheid en onze rol als trusted advisor. Onze diepe ervaring geeft ons een duidelijke en zelfverzekerde visie om klanten te helpen de toekomst te doorlopen.

Als toonaangevend, onafhankelijk IT-servicesbedrijf zijn we uniek gepositioneerd om digitale transformaties mogelijk te maken: meer waarde creëren voor klanten, partners en aandeelhouders en groeimogelijkheden bieden voor onze mensen.

Ons uitgebreide partnernetwerk helpt ons om samenwerking te stimuleren en technologie-onafhankelijkheid te benutten. We hebben meer dan 40 toonaangevende wereldwijde partnernetwerkrelaties opgezet.

Infradata is een bekroonde Arista Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer