Elite Partner

Arista Platforms

Arista Networks Cloud Networking Portfolio

Arista Networks is marktleider in het bouwen van schaalbare, krachtige en ultra-lage latency-netwerken voor de huidige datacenter- en cloud computing-omgevingen.

Speciaal gebouwde hardware en Arista EOS, 's werelds meest geavanceerde netwerkbesturingssysteem, bieden single-binary systeemafbeeldingen op alle platforms, maximale uptime van het systeem, stateful fault repair, Zero Touch Provisioning, Latency Analysis en een volledig toegankelijke Linux Shell. Arista Ethernet-switches zijn de perfecte netwerkoplossing voor uw meest veeleisende workloads. Met native ondersteuning voor VMware Virtualization en honderden Linux-applicaties die zijn geïntegreerd in hardwareplatforms die zijn ontworpen om te voldoen aan de strikte energie- en koelingvereisten van de meest veeleisende datacenters van vandaag, biedt Arista de meest efficiënte en best presterende 10 Gb Ethernet-platforms.

Modulaire Leaf en Spine Switches

De Arista 7500R-serie is een revolutionaire familie van Spine-platforms met hoge dichtheid met programmeerbare ondersteuning voor meer dan 2 miljoen routes, ongekende 100 GbE-dichtheid en grote tafelafmetingen met investeringsbescherming. De Arista 7500R is een ideaal platform voor krachtige datacenternetwerken en universele stekels met schaalbaarheid op internetschaalrouting.

De Arista 7500-serie modulaire switches stelt een nieuwe standaard voor prestaties, dichtheid, betrouwbaarheid en energie-efficiëntie voor datacenter-switches. In compacte 7 RU (4-slots) en 11RU (8-slot) chassisopties is de Arista 7500 een ideaal platform voor het bouwen van datacenter-netwerken met lage latency en hoge prestaties.

De Arista 7300X en 7320X-serie modulaire switches levert de hoogste 10/40 / 100GbE-capaciteit en energie-efficiëntie. In speciaal gebouwde 4, 8 en 16 slot chassis-opties is de Arista 7300-serie ideaal voor het bouwen van leaf / spine en Spline ™ datacenter-netwerken.

Dynamic Deep Buffer 10/25/40/100GbE

De Arista 7280R-serie biedt een combinatie van dynamische en diepe buffers, hoge prestaties en volledige routering op internetschaal in een switch met hoge dichtheid en flexibele router met vaste configuratie gecombineerd met uitgebreide functies zoals VXLAN en LANZ. De 7280R zijn gebouwd voor de volgende generatie IP-opslagnetwerken, netwerken voor het leveren van inhoud en internet-peering of verliesvrije tweelaagse ontwerpen, even geschikt voor een universele spine of bladrol.

De Arista 7280E-serie biedt een combinatie van diepe buffers met 10/40/100 GbE in een Top of Rack-switch in combinatie met uitgebreide functies zoals VXLAN en LANZ. De 7280E zijn gebouwd voor opslagnetwerken, netwerken voor de levering van inhoud en ontwerpen voor spline / leaf datacenter zonder verlies.

Multifunctionele programmeerbare Leaf en Spine Switches

De Arista 7170-serie zijn zeer programmeerbare en schaalbare 100GbE datacenter-switches met uitgebreide laag 2 en layer 3-functies. Ze combineren een high-performance forwarding-engine met een programmeerbaar gegevensvlak met aangepaste doorstuurprofielen om nieuwe functionaliteit toe te voegen voor een gevarieerde set van use-cases. Met een keuze aan systemen met maximaal 64 poorten van 100 GbE kan de 7170 zowel in leaf- als in spine rollen worden ingezet.

Programmeerbare hoge capaciteitsswitches

The Arista 7160 series are purpose-built 10/25GbE and 100GbE data center switches with wirespeed layer 2 and layer 3 features. They combine an adaptable L2 and L3 forwarding engine with a highly programmable and customizable switch architecture that supports multiple overlay technologies and advanced encapsulations.

Ultra Low Latency Switches

De Arista 7100-serie is voorzien van de hoogste dichtheid en de laagste latency 10 Gigabit Ethernet-switchoplossing en de eerste met een uitbreidbaar modulair netwerkbesturingssysteem. Met baanbrekende prijsprestaties maakt de Arista 7100-serie het mogelijk om overal in het datacenter 10 Gigabit Ethernet te implementeren, wat het servergebruik en daarmee de efficiëntie van datacenters aanzienlijk kan verbeteren.

Cloud geoptimaliseerd 10/25/40/50 / 100GbE

De Arista 7060X- en 7260X-serie zijn speciaal gebouwde, krachtige, hoge dichtheid, vaste configuratie, datacenter-switches met wire speed layer 2 en layer 3-functies, gecombineerd met geavanceerde functies voor softwaregedefinieerd cloudnetwerk en nieuwe vereisten. Met een keuze aan interfacesnelheid en -dichtheid kunnen klanten naadloos evolueren van de bestaande 10 GbE en 40 GbE naar 25 GbE, 50 GbE en 100 GbE.

Flexibel 10/25/40/50/100GbE

De Arista 7050X3-serie is een speciaal gebouwde datacenter-switch in compacte en energiezuinige vormfactoren met wire speed layer 2 en layer 3 functies in combinatie met low latency en geavanceerde EOS-functies voor softwaregedefinieerde cloudnetwerken.
De 7050X3 ondersteunt een flexibele combinatie van snelheden, waaronder 10G, 25G, 40G en 100G, waarmee klanten netwerken kunnen ontwerpen voor de talloze verschillende toepassingen en Oost-West-verkeerspatronen in moderne datacenters.

Gevirtualiseerde Cloud 10 GbE / 40 GbE

De Arista 7050X en 7250QX-serie zijn een reeks van 1RU en 2RU 10GbE en 40GbE multilayers met draadsnelheid aangedreven door Arista EOS, 's werelds meest geavanceerde netwerkbesturingssysteem. De 7200 en 7050 X-serie zijn speciaal gebouwd om de groei van big data, IP Storage-toepassingen, uitbreiding van web- en clouddatacenters en dichte gevirtualiseerde multi-tenancy-omgevingen aan te pakken.

GbE Switches

De Arista 7020TR en 7010T 1GbE-switches bieden ongeëvenaarde prestaties voor high density datacenterimplementaties. De Arista 7020R-serie biedt een combinatie van diepe buffers met draadsnelheid van 1/10 GbE en 10/100 GbE met uitgebreide functies zoals FlexRoute, VXLAN en LANZ. De 7020R zijn gebouwd voor opslagnetwerken, multimedia, netwerken voor het leveren van content en ontwerpen voor datacenter zonder verlies.Met 48 100 / 1000BASE-T en vier geïntegreerde 1 / 10GbE SFP + -poorten bieden de 7010T niet-blokkerende ontwerpen met 40 Gbps aan uplink-bandbreedte. De 7010T levert een energiezuinige oplossing in een compacte footprint met schaalbare stuurtabellen.

Onze Arista Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Arista Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Arista zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Arista-oplossing.

Infradata is een bekroonde Arista Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Vertrouwde Partner voor Digitale Transformatie.

Superieure projectexecutie

Ontdek onze "First time right" filosofie.

Direct toegang tot experts

Vakkundige en gecertificeerde engineers die jouw situatie kennen.

Lean en agile

Kwaliteit, snelheid en enorme klantfocus.

Strategische partnerships

Selectie van toonaangevende technologieleveranciers.

Holistische aanpak van beveiliging

Van endpoint tot network edge.

Bewezen ervaring

Wereldwijd leveren van diensten en oplossingen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer