Arbor Networks

Arbor Networks TMS

Geautomatiseerde bescherming tegen DDoS-aanvallen en zichtbaarheid van de services.

Als cruciale component van de Arbor Networks SP-oplossing verwijdert Arbor Networks TMS nauwkeurig het dataverkeer van DDoS-aanvallen van je netwerk zonder daarmee belangrijke netwerkservices te verstoren. Daarnaast biedt het uitgebreid real-time inzicht in je netwerkapplicaties en monitort actief DDoS-aanvallen zodat je je service performance op peil kunt houden.

Geavanceerde en geautomatiseerde detectie en mitigatie van DoS-bedreiging

TMS biedt een complete suite met tegenmaatregelen die uiterst nauwkeurig tot 8 Tbps dataverkeer van een DDoS-aanval verwijdert en tegelijk de stroom legitieme data in stand houdt – zonder onderbreking van je netwerkservices. Dankzij de beproefde effectiviteit in het detecteren en verwijderen van bedreigingen zoals grote flood-aanvallen, sluipende aanvallen op de applicatielaag en in SSL-pakketjes verborgen aanvallen, beschermt TMS de IPv4- en IPv6-infrastructuur tegen DDoS-aanvallen. Geautomatiseerd en beproefd: TMS houdt je netwerk en services in de lucht – 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar.

Een flexibele en schaalbare anti-DoS-oplossing

TMS is verkrijgbaar in een reeks modellen die voldoen aan uiteenlopende deploymenteisen. Het zorgt voor automatisch detectie en nauwkeurige verwijdering van tot 160 Gbps dataverkeer van een DoS-aanval van één enkel apparaat. TMS biedt een mitigatiecapaciteit van 8 Tbps tegen DoS-aanvallen in een enkele deployment, en is dankzij de flexibele en schaalbare architectuur ideaal voor deployment in de cloud en het leveren van beheerde services.

Gevirtualiseerde aanvalsbescherming

De toonaangevende TMS-technologie kan worden gevirtualiseerd ter ondersteuning van de uitrol van SDN/NFV van een organisatie. Gevirtualiseerde TMS-technologie is verkrijgbaar op twee platforms. 

vTMS ondersteunt de KVM hypervisor en kan tot 40 Gbps gevirtualiseerde bescherming tegen een DDoS-aanval bieden.
Via een technologiepartnerschap met Cisco is TMS-technologie optioneel beschikbaar als ASR 9000 vDDoS Protection op Cisco's Virtualized Services Module (VSM) voor de routers uit de Cisco ASR 9000 Series. Met tot 60 Gpbs intelligente mitigatiecapaciteit en Tbps van blacklisting via Openflow beschermt de virtuele ASR 9000 anti-DDos-oplossing de grenzen van je netwerk en fungeert als een krachtige verdedigingslinie in een multi-tier beveiligingsstrategie.
De complete uitrol van Arbor SP & TMS kan voor 100% worden gevirtualiseerd, zodat organisaties kunnen profiteren van de agility en kostenbesparingen van SDN/NFV.

Winstgevende, beheerde DoS-oplossingen in de cloud

De combinatie van SP en TMS heeft als voordeel dat je je klanten gedifferentieerde, beheerde beveiligingsservices in de cloud kunt bieden, zoals MPLS VPN zichtbaarheid en DDoS-bescherming. Met tot 160 Gbps nauwkeurige mitigatie per apparaat, 8 Tbps per deployment, dashboards voor real-time mitigatie, aanpasbare mitigatiegroepen/-sjablonen, zero- of one-click mitigatie en raw packet-analyse biedt TMS een beproefd platform voor beheerde services die kunnen bijdragen aan de groei van jouw onderneming.

Bescherming mobiele netwerk

Uitgerold op het Gi/Sgi interface van je mobiele packet core kan TMS DDoS-aanvallen of mobiele applicaties die schadelijk gedrag vertonen tegenhouden – om zo de beschikbaarheid en performance van de infrastructuur en applicaties van het mobiele netwerk te beschermen.

Onze Arbor Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Arbor Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Arbor Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Arbor Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde Netscout partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer