Arbor Networks

Arbor Cloud DDoS Service

Een managed anti-DDoS-programma voor je onderneming.

DDoS-service van Arbor Cloud voor bescherming op meerdere lagen – van het bedrijfsnetwerk tot de cloud. Een compleet anti-DDoS-programma voor je onderneming.

Arbor biedt een DDoS-service in de cloud, ontwikkeld door de meest toonaangevende experts ter wereld op het gebied van DDoS-beveiliging, samen met de grootst uitgerolde DDoS-beschermingstechnologie. Stel je bent voor je onderneming op zoek naar een anti-DDoS-programma om de beschikbaarheid van je netwerk, services en applicaties te maximaliseren, of je wilt als serviceprovider de beschikbaarheid van je infrastructuur of die van je klanten beschermen – dan heeft Arbor het geschikte anti-DDoS-programma voor jou.

DDoS-service van Arbor Cloud voor ondernemingen

DDoS-aanvallen zijn tegenwoordig de belangrijkste bedreiging voor de beschikbaarheid van netwerken, applicaties en online diensten. Het gaat daarbij steeds vaker om volumetrische aanvallen. De groeiende populariteit van amplificatie/reflectie-aanvallen maakt de bedreiging nog complexer. Huidige DDoS-aanvallen maken gebruik van een combinatie van vectoren voor volumetrische aanvallen, TCP State-Exhaustion-aanvallen en aanvallen op de applicatielaag. De DDoS-service van Arbor Cloud biedt cloud-based services voor traffic scrubbing die nauw geïntegreerd zijn met on-premises DDoS-bescherming. Deze hybride aanpak over meerdere lagen vertegenwoordigt het omvangrijkste anti-DDoS-programma dat een onderneming kan inzetten om bescherming te bieden tegen het complete spectrum hedendaagse DDoS-bedreigingen.

In een tijd waarin connectiviteit belangrijker is dan ooit zetten ondernemingen alles op alles om een anti-DDoS-programma te implementeren. Steeds vaker zoeken ze een oplossing in een DDoS-service. Hoewel er ruime keuze is, zijn er ook veel verschillen in aanpak, kwaliteit en ervaring. Het is cruciaal dat je het juiste anti-DDoS-programma voor jouw onderneming kiest.

Een modern anti-DDoS-programma omvat bescherming op meerdere lagen vanaf de rand van het netwerk tot in de cloud. Niet alle DDoS-services bieden dit. Met de DDoS-service van Arbor Cloud haal je een geïntegreerde on-demand oplossing in huis die bescherming biedt tegen het complete spectrum hedendaagse DDoS-aanvallen. Vaak zijn deze aanvallen gericht op bandbreedte, applicaties en infrastructuur tegelijk.

DDoS-service is er in alle soorten en maten. De DDoS-service van Arbor Cloud biedt een geheel beheerde, best-practices verdediging van het datacenter tot de cloud. De service wordt ondersteund door 's werelds toonaangevende experts in DDoS-beveiliging. Als je kiest voor de DDoS-service van Arbor Cloud implementeer je een anti-DDoS-programma dat zich heeft bewezen op de grootste en meest complexe netwerken ter wereld. 
Meer informatie

DDoS-service van Arbor Cloud voor serviceproviders

Niet alleen voor ondernemingen is het noodzakelijk om hun anti-DDoS-programma te optimaliseren. Naarmate DDoS-aanvallen blijven toenemen in omvang, frequentie en complexiteit, zoeken serviceproviders extra medewerkers en capaciteit om hun infrastructuur te beschermen en de beschikbaarheid ervan te waarborgen. Tegelijk leveren ze elke inspanning om te voldoen aan de vraag van ondernemingen naar uiteenlopende beveiligingsservices, waaronder DDoS-service. Met de DDoS-service van Arbor Cloud kunnen ISP’s en MSSP’s hun infrastructuur beschermen en tegelijk voldoen aan de vraag vanuit ondernemingen naar DDoS-service.

De DDoS-service van Arbor Cloud maakt het mogelijk om bestaande DDoS-programma's uit te breiden of nieuwe toe te voegen door Arbor Cloud door te verkopen aan hun klanten – voor snelle en kosteneffectieve bescherming. 

Onze Arbor Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Arbor Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Arbor Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Arbor Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde Netscout partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer