Arbor Networks

Arbor Networks APS

De eenvoudige vorm van krachtige anti-DDoS-bescherming.

Arbor Networks APS biedt on-premises, in-line DDoS-bescherming voor de meest kritieke bedrijfs- en overheidsnetwerken ter wereld. APS is gebaseerd op geautomatiseerde DDoS-detectie en aanvalsbescherming, naadloze, intelligente integratie met Arbor Cloud voor bescherming in de cloud, en voortdurende bescherming dankzij security threat intelligence via Arbors Security Engineering and Response Team (ASERT) en levert DDoS-bescherming tegen zowel bekende als opkomende bedreigingen van de beschikbaarheid – zodat de bedrijfscontinuïteit voor jouw organisatie is gewaarborgd.

Bescherming tegen DDoS, gebaseerd op beproefde technologie

APS is eenvoudig te installeren, te configureren en te gebruiken, en biedt geautomatiseerde anti-DDoS-bescherming met behulp van technologie die de afgelopen vijftien jaar is toegepast in de meest veeleisende netwerken ter wereld – zodat je toch al gestreste beveiligingsteam zich op andere problemen kan richten.

Doorlopende anti-DDoS-bescherming

On-premises, geautomatiseerde in-line bescherming tegen volumetrische DDoS-aanvallen, TCP State-Exhaustion-aanvallen, DDoS-aanvallen over IPV4 en IPV6, en andere geavanceerde bedreigingen. APS detecteert en blokkeert uitgaande communicatie zoals malware die verklikt dat CnC-verkeer binnen in jouw organisatie op de loer ligt.

Intelligent geïntegreerde on-premises en cloud-based DDoS-bescherming

Een DDoS-aanval hoeft niet groter te zijn dan je internetcircuit om on-premises anti-DDoS-bescherming uit te schakelen. Via een krachtige feature genaamd Cloud Signaling kan de APS intelligent en automatisch aanvalsverkeer en lokale APS-beveiligingsmaatregelen (zoals policies, white/black/GEO IP-lijsten etc.) rerouten naar een upstream Arbor Cloud DDoS scrubbing center (of je ISP waar Arbor producten op kunnen draaien) om grote aanvallen tegen te houden die je on-premises beveiliging proberen te overbelasten.

Complete suite van DDoS-beschermingsplatforms en tarifering

De APS is beschikbaar in vele configuraties en tariferingen zodat we voor elk bedrijf een passend aanbod hebben dat aansluit op de specifieke technische en budgettaire vereisten. APS 2U apparaten kunnen gelicentieerd worden met mitigatiecapaciteiten van 500 Mbps tot 40 Gbps. vAPS is een virtuele versie van het product die KVM en VMWare hypervisors en beproefde mitigatiecapaciteiten variërend van minder dan 100 Mbps tot 1 Gbps ondersteunt; in alle gevallen kunnen producten worden aangeschaft als CAPEX en/of OPEX.

Ondersteuning voor Amazon Web Services

vAPS kan draaien in jouw private virtuele omgeving en/of in Amazon Web Services (AWS) om samengevoegde bescherming te bieden voor je hybride cloudomgevingen.

Geautomatiseerde threat intelligence

Arbor heeft zicht op ongeveer een derde van al het internetverkeer ter wereld. Dit stelt Arbors Security Engineering and Response Team (ASERT) in staat om de ATLAS Intelligence Feed te ontwikkelen en aan te bieden – een geautomatiseerde threat intelligence update die de APS voortdurend van de middelen voorziet om jouw organisatie op elk moment te behoeden voor opkomende gevaren.

Rapporten over attack en peace time

APS produceert uitgebreide, real-time en historische rapporten voor elke anti-DDoS-activiteit en vermeldt daarin beschermde/geblokkeerde hosts, grootte en vectoren van de aanval, etc. Daarnaast is de meerwaarde van APS er ook in zogeheten ‘peace time’ (als je niet wordt aangevallen) in de vorm van gedetailleerde rapportage van al het netwerkverkeer, met specificatie van de belangrijkste protocollen, applicaties, hosts, landen van herkomst of bestemmingen.

Ingebouwde SSL-inspectie om versleuteld verkeer te blokkeren

Terwijl op internet steeds vaker gebruik wordt gemaakt van SSL-versleuteling, staat ook de ontwikkeling van DDoS-aanvallen niet stil en wordt kwaadaardig verkeer versleuteld om de DDoS-beveiligingsoplossingen te omzeilen. APS omvat nu een optionele in-box SSL-acceleratiekaart die een in één apparaat geïntegreerde DDoS-beschermingsoplossing biedt door versleuteld verkeer te inspecteren op DDoS-bedreigingen.

Managed Arbor Networks APS (mAPS) service

Arbor Networks APS is de meest toonaangevende on-premises anti-DDoS-oplossing ter wereld. Met de Managed APS (mAPS) Service wordt jouw on-premises APS apparaat beheerd door de vooraanstaande expertise van Arbor Networks voor optimale DDoS-bescherming.

Onze Arbor Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van Arbor Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Arbor Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Arbor Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde Netscout partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer