ADVA Optical Networking

Gecertificeerde Partner

Bereik nieuwe niveaus van flexibiliteit, schaalbaarheid en synchronisatie

ADVA Optical Networking is een van de meest vertrouwde partners in de branche en verantwoordelijk voor het architectuurontwerp van de geavanceerdste netwerken ter wereld. Hun technologie en innovatie wordt volledig ten dienste gesteld van de klanten. ADVA Optical Networking ontwikkelt de juiste technologie op het juiste moment, zodat onze klanten altijd beschikken over de technologie waarmee ze de concurrentie voorblijven. In nauwe samenwerking met onze klanten bouwen we effectief aan het fundament voor de netwerken van de toekomst.

Waarom ADVA Optical Networking

In de meeste bedrijfstakken is de behoefte aan bandbreedte groter dan ooit. De platformen van ADVA Optical Networking komen tegemoet aan de behoefte aan snelle, flexibele netwerken met een hoge capaciteit. Daarmee heeft het bedrijf al vele successen behaald bij uiteenlopende bedrijven, van financiële instellingen tot nieuwe-mediabedrijven en van R&D-organisaties tot serviceproviders voor alle soorten verbindingen.

Connectiviteit is kritiek

De behoefte aan verbindingen is aanwezig in alle sectoren en alle continenten. En hoewel netwerken steeds geschikter worden voor het verzenden en ontvangen van data in geavanceerde infrastructuren, blijft de basisbehoefte aan toegang tot die data aanwezig. Organisaties verzenden data over allerlei afstanden en vertrouwen erop dat ze via het netwerk altijd verbonden blijven.

Mensen samenbrengen

Deze behoefte aan ononderbroken netwerkverbindingen is de basis van de activiteiten van ADVA Optical Networking. Het bedrijf heeft wereldwijd 1400 professionals in dienst. Die weten maar al te goed dat netwerken de basis zijn voor de always-on applicaties die zo essentieel zijn in veel branches en die we gebruiken voor ons entertainment. Achter elk netwerk bevinden zich mensen die willen communiceren. Dat maakt het samenbrengen van mensen de motor van hun activiteiten.

Onze ADVA Optical Networking-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde partner van ADVA Optical Networking met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door ADVA Optical Networking zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw ADVA Optical Networking-oplossing.

Infradata is een bekroonde ADVA Optical Networking partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer