A10 Networks

A10 Thunder TPS

DDoS Detectie & Mitigatie

's Werelds krachtigste DDoS-beveiligingsoplossing, de A10 Thunder TPS ™ (Threat Protection System) detecteert en matigt megabit tot terabit DDoS-aanvallen aan de rand van het netwerk. Het is ongeëvenaard met een toonaangevende 300 Gbps met 440 Mbps in een enkel apparaat en biedt tot 11 keer de prestaties van oudere oplossingen.

Chirurgische multi-vector DDoS-bescherming

Om ervoor te zorgen dat zakelijke services beschikbaar zijn, moeten organisaties opnieuw overwegen hoe ze schaalbare DDoS-defensies kunnen bouwen die een aanvaller chirurgisch van een legitieme gebruiker kunnen onderscheiden. Of het nu om financiële, politieke of andere motivaties gaat, de aanvallen van vandaag zijn geëvolueerd naar DDoS-toolkits, bewapende IoT-apparaten, online DDoS-services en meer.

Nieuwe bedreigingsvectoren hebben de breedte, intensiteit en complexiteit van opties die beschikbaar zijn voor aanvallers veranderd. Gevestigde oplossingen, die afhankelijk zijn van ineffectief, op signature gebaseerd IPS of alleen verkeersbeperkend, zijn niet langer adequaat.

A10 Thunder TPS DDoS-verdedigingsoplossingen detecteren en beperken multi-vector DDoS-aanvallen aan de rand van het netwerk en in gecentraliseerde scrubcentra.

Thunder TPS

Thunder TPS wordt geschaald om te verdedigen tegen Virtual Appliance DDoS of Things en traditionele zombie-botnets en detecteert DDoS-aanvallen via pakketten met hoge resolutie of flowrecordanalyse van edge routers en switches. In tegenstelling tot verouderde DDoS-producten, is Thunder TPS gebaseerd op A10's beproefde Advanced Core Operating System (ACOS®) - het platform dat schaalbare vormfactoren en kostenstructuren biedt die economisch verantwoord zijn met een complete detectie-, mitigatie- en rapportageoplossing.

Wanneer aanvallen groter worden dan de bandbreedtecapaciteit van een organisatie, wordt verkeer omgeleid naar de A10 DDoS Protection Cloud om te verdedigen tegen volumetrische aanvallen.

Wanneer je de meeste hulp nodig hebt, is A10 Networks beschikbaar. A10-ondersteuning biedt 24x7x365-services, waaronder de A10 DSIRT (DDoS Security Incident Response Team), om je te helpen DDoS-incidenten te begrijpen en erop te reageren en cloud scrubbing te orkestreren. A10 Threat Intelligence Service maakt gebruik van wereldwijde kennis om kwaadwillende actoren proactief te stoppen.

Onze A10 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Affinity Global Partner van A10 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door A10 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw A10 Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde A10 Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal. 

Thunder TPS Eigenschappen

Chirurgische multi-vector DDoS-bescherming

Beperk volumetrische, protocol-, resource-, applicatie- en IoT-gebaseerde DDoS-aanvallen terwijl legitieme gebruikers worden beschermd.

Krachtig en efficiënt

Lagere TCO met industrie leidende 300 Gbps bij 440 Mpps. FPGA-gebaseerde versnelling vermindert zonder de CPU's te belasten.

Automated Threat Mitigation

Reageer sneller en minimaliseer handmatige wijzigingen met geautomatiseerde beperking en escalatie op basis van 28 gedragsindicatoren.

Nauwkeurige detectie

Ontdek snel aanvallen met in-line of flow-gebaseerde methoden of integreer detectie door derden met open API's.

Hybride DDoS-bescherming

Thunder TPS on-premise-beveiliging werkt in combinatie met de DDoS Protection Cloud-service om volledige spectrumbescherming te bieden. De service wordt ondersteund door wereldwijde aanwezigheidspunten en georkestreerd door A10 DSIRT.

Flexibel Management

Gebruik 100 procent API-dekking voor SecOps, on-box GUI, CLI of om meerdere TPS-apparaten via aGalaxy te beheren.

Threat Intelligence Service

Gebruik meer dan drie dozijn intelligentiebronnen om kwaadaardig verkeer te blokkeren. Inbegrepen bij A10-ondersteuning.

24/7 Attack Support

24-7 DDoS-aanvalsondersteuning van het A10 DDoS Security Incident Response Team (DSIRT). Inbegrepen bij A10-ondersteuning.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer