A10 Networks

A10 Thunder SSLi

SSL zichtbaarheid en decodering

De meest uitgebreide oplossing voor decodering, A10 Thunder® SSLi® (SSL Insight), decodeert verkeer, waardoor beveiligingsapparatuur alle bedrijfsverkeer kan analyseren zonder de prestaties in gevaar te brengen.

Realtime zichtbaarheid op gecodeerd verkeer

De meest uitgebreide oplossing voor decodering, A10 Thunder® SSLi® (SSL Insight), decodeert verkeer over alle poorten, waardoor beveiligingsapparaten van derden alle bedrijfsverkeer kunnen analyseren zonder de prestaties in gevaar te brengen.

Elimineer de dode hoek

Thunder SSLi elimineert de blinde vlek geïntroduceerd door SSL-codering door CPU-intensieve SSL-decoderings- en versleutelingsfuncties van beveiligingsapparaten van derden te verladen en tegelijkertijd de naleving van privacystandaarden te garanderen.

Thunder SSLi

Hoewel toegewijde beveiligingsapparaten diepgaande inspectie en analyse van netwerkverkeer bieden, zijn ze niet ontworpen om verkeer met hoge snelheden te decoderen en te coderen. Veel beveiligingsproducten hebben zelfs helemaal geen mogelijkheid om verkeer te decoderen.

Thunder SSLi verhoogt de prestaties van de beveiligingsinfrastructuur door het verkeer te decoderen en door te sturen naar een of meer beveiligingsapparaten van derden, zoals een firewall voor deep packet inspection (DPI).

Thunder SSLi versleutelt het verkeer opnieuw en stuurt het door naar de beoogde bestemming. Responsverkeer wordt ook op dezelfde manier geïnspecteerd.

Onze A10 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Affinity Global Partner van A10 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door A10 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw A10 Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde A10 Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal. 

Thunder SSLi Eigenschappen

Decoderen over poorten en protocollen

Decoderen van verkeer over alle standaard TCP-poorten en geavanceerde protocollen zoals SSH, STARTTLS, XMPP, SMTP en POP3.

Full-Proxy Architectuur

Als volledige proxy kunnen cijfers opnieuw worden onderhandeld in cijfers van vergelijkbare sterkte om toekomstige coderingen of TLS-versies voor te bereiden.

ICAP-Compatible

Thunder SSLi fungeert als een ICAP-client en geeft verkeer door aan de bestaande DLP-systemen van een netwerk zonder dat er extra oplossingen nodig zijn.

FIPS 140-2 Level 3 Compliance

De enige oplossing voor SSL-decodering die maximaal vier interne HSM's en meerdere externe HSM's ondersteunt om persoonlijke sleutels te beveiligen.

URL Bypassing

Ontleed de verkeersdecodering selectief om het privacybeleid af te dwingen met een lijst van meer dan 460 miljoen domeinen.

URL Categorisatie

Categoriseert meer dan 460 miljoen domeinen om de productiviteit en veiligheid van werknemers te maximaliseren door kwaadwillende websites te blokkeren en decodering selectief te omzeilen voor naleving.

Load Balancing en Steering

Verhoog de beveiligingscapaciteit door load-balancing van meerdere beveiligingsapparaten en selectieve verkeerssturing op basis van fijnmazig beleid.

Appcentrische sjablonen

Verkorte implementatietijden en vereenvoudiging van configuratie, beheer en probleemoplossing met de AppCentric-sjablonen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer