A10 Networks

A10 Thunder CGN

CGNAT & IPV6 Migratie

A10 Thunder® CGN (Carrier-Grade Networking) is een bekroonde, krachtige IPv4-bewaring en IPv6-migratieoplossing.

IPV4-behoud en IPV6-overgangsbeheer

De meest geavanceerde carrier-grade netwerkoplossing, A10 Thunder® CGN, biedt hoogpresterende, zeer transparante netwerkadres- en protocolvertaling waarmee service providers en bedrijven de IPv4-netwerkconnectiviteit kunnen uitbreiden en tegelijk kunnen overstappen op IPv6-standaarden.

Thunder CGN

De bekroonde A10 Thunder CGN® lost proactief IPv4-adresuitputting op om de uitdagingen te overwinnen die gepaard gaan met de snelle toename van IP-adresvereisten voor op het internet aangesloten apparaten en BYOD-implementatie. Thunder CGN levert geavanceerde functies om serviceproviders en bedrijven te helpen bij het uitbreiden van de IPv4-connectiviteit, de overgang naar IPv6 en het verlagen van de TCO.

Omdat netwerkadressering en IPv6-overgangsarchitecturen sterk kunnen variëren binnen een organisatie, hebben klanten een oplossing nodig die de breedste ondersteuning biedt voor industriestandaarden en gelijktijdig voldoet aan verschillende IP-adres- en protocolvertalingsvereisten.

Thunder CGN verbetert je infrastructuurbeveiliging en -beschikbaarheid om ervoor te zorgen dat je applicaties bereikbaar blijven en transparant werken door adresvertaling met meerdere mechanismen, zoals geïntegreerde DDoS-bescherming voor NAT-pools en Application Layeways (ALG).

Thunder CGN is gebaseerd op A10's beproefde Advanced Core Operating System (ACOS®) en biedt prestatieschaalbaarheid tot 300 Gbps en biedt het breedste scala aan vormfactoren (fysiek, virtueel en bare metal) voor maximale flexibiliteit.

Onze A10 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Affinity Global Partner van A10 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door A10 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw A10 Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde A10 Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal. 

Thunder CGN Eigenschappen

Geavanceerde CGNAT

129/5000 CGNAT schaalt netwerken om IPv4-uitputting te overwinnen met NAT44 (4) en ALG's om netwerkgroei en naadloze gebruikerservaringen te ondersteunen.

IPv6 Migratie

Beheer de IPv6-overgangscyclus met vertaal- en tunnelingprotocollen, zoals NAT64 / DNS64, DS-Lite, Lw4o6, 6rd en MAP-T.

Geïntegreerde DDoS-bescherming

Verdedig NAT IP-adrespools van gerichte DDoS-aanvallen voor maximale service-uptime.

Application Layer Gateway

Bedien applicaties op transparante wijze met ALG-ondersteuning, inclusief FTP, TFTP, RSTP, PPTP, SIP, ICMP, MGCP, DNS, H.323 en ESP.

Geavanceerde logfuncties

Uitgebreide, high-speed logging-opties voldoen aan strenge compliance-eisen.

Stateful Synchronization

Hitless failover zorgt voor een ononderbroken gebruikerservaring door de sessiestatus te behouden.

Schalen en prestaties

Tot 300 Gbps doorvoer en 512 miljoen gelijktijdige sessies in één apparaat.

Klaar voor SDN & NFV

On-demand software-opties met virtuele of bare metal vormfactoren, en integreert met OpenStack, SDN-stoffen en NFV MANO.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer