A10 Networks

A10 Thunder CFW

Geconvergeerde firewall, VPN en beveiligde webgateway

A10 Thunder® CFW (Convergent Firewall) consolideert de datacenter-firewall, Gi / SGi-firewall, beveiligde webgateway en IPsec site-to-site VPN-mogelijkheden in een enkele oplossing die ook alle Thunder ADC-, CGN- en SSLi-functies omvat.

A10 Thunder® Convergent Firewall (CFW) is de eerste geconvergeerde beveiligingsoplossing voor serviceproviders, cloudproviders en grote ondernemingen die geïntegreerde toepassingen en beveiligingsoplossingen omvat in een enkel, op zichzelf staand product.

A10 Networks CFW 4440

High-Performance Security

Moderne serviceproviders, webreuzen, bedrijven en cloudplatforms zijn gericht op het consolideren van carrier-grade oplossingen om wereldwijde netwerken te verdedigen, beveiligde infrastructuur te beveiligen, gegevens te coderen en klanten te beschermen. A10 Thunder Convergent Firewall (CFW) is een hoogwaardig all-inclusive beveiligingsproduct en is de kosteneffectieve aanpak voor het versterken van beveiligingshoudingen en het beschermen van netwerkperimeters zonder de behoefte aan ongelijksoortige puntproducten. A10 Thunder CFW heeft een datacenter-firewall, site-to-site IPsec VPN, Gi / SGi-firewall en veilige webgateway voor serviceproviders en bedrijven. Thunder CFW bevat alle Thunder ADC-, CGN- en SSLi-functies.

Thunder CFW onthult bedreigingen in SSL-verkeer en beveiligt hoogwaardige activa in het datacenter tegen netwerk- en DDoS-aanvallen. De schaalbare beveiligingsoplossing beschermt ook de mobiele kerninfrastructuur en stelt serviceproviders en bedrijven in staat om op grote schaal gegevens in de cloud te coderen. Thunder CFW is gebouwd op A10's markt beproefde ACOS-platform dat schaalbare vormfactoren en kostenstructuren levert die economisch zinvol zijn. Met ongeëvenaarde prestaties en schaalbaarheid met de beste footprint van het datacenter voor geïntegreerde beveiligings- en toepassingsnetwerken, verlaagt Thunder CFW de totale eigendomskosten (TCO) van een organisatie.

Onze A10 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Affinity Global Partner van A10 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door A10 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw A10 Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde A10 Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal. 

Thunder CFW Eigenschappen

High-Performance Stateful Firewall

Levert tot 220 Gbps doorvoer en ondersteunt maximaal 256 miljoen gelijktijdige sessies in een apparaat met één rack-unit (RU).

Effectieve Beleidsuitvoering

Maximaal 128.000 firewallregels maken een gedetailleerd en flexibel beleid mogelijk om binnenkomende verbindingen en verkeer te filteren en te bewaken.

Geïntegreerde site-naar-site VPN

Versleutel de communicatie tussen datacenters met IPsec VPN om de privacy en beveiliging van gegevens te waarborgen.

Ingebouwde DDoS-bescherming

FPGA-gebaseerde flexibele verkeersversnelling (FTA) vermindert algemene anomalie-aanvallen voordat de CPU's belast worden voor DCFW-functionaliteit.

Geavanceerde Server Load Balancing

Verklein footptrint en CAPEX / OPEX door DCFW te combineren met applicatie delivery, NAT en IPsec-functies in één apparaat.

Flexibele Deployment Opties

Ondersteuning van traditioneel noord-zuid- en oost-westverkeer voor zowel IPv4- als IPv6-netwerken met high-availability (HA) -modus.

Logging en Compliance

High-speed logging voor alle sessie-activiteiten in CEF-formaat en per-regelstatistieken voor SIEM-integratie.

High-Scale Multi-Tenancy

Definieer uniek beleid per service, toepassing of tenant om de beveiliging van datacenters efficiënt te schalen.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer