A10 Networks

A10 Thunder ADC

Loadbalancing & applicatie levering

A10 Thunder ADC's zijn krachtige oplossingen om ervoor te zorgen dat klanttoepassingen zeer beschikbaar, versneld en veilig zijn.

Met een complete applicatie-optimalisatieoplossing, verwerkt A10 Thunder® ADC (Application Delivery Controller) een complex geheel van functies tegelijkertijd via de best presterende apparaten in de industrie. Het integreert geavanceerde L4-7-technieken om de beschikbaarheid van de server te garanderen, kwetsbare applicaties te beschermen en de levering van content te versnellen.

Agile applicatiebezorging en beveiliging

Van MKB's en grote ondernemingen tot serviceproviders en cloud-operators, organisaties hebben een groot en snel groeiend aantal missiekritieke applicaties. Een speciaal gebouwde oplossing, A10 Thunder® ADC, zorgt ervoor dat deze applicaties zeer beschikbaar, versneld en veilig zijn. Het helpt downtime te verminderen, zorgt voor bedrijfscontinuïteit en bouwt zeer beschikbare applicaties en omgevingen.

 A10 Thunder ADC 7440

Thunder ADC biedt de capaciteit, schaalbaarheid, multi-tenancy en programmeerbaarheid om zich aan te passen aan een steeds veranderende omgeving. Consolideer puntproducten, reduceer netwerkcomplexiteit en bereik een aanzienlijke verlaging van de TCO. Thunder ADC levert L4-7 load balancing en meerdere beveiligingslagen via web- en DNS-app-firewalls, single sign-on (SSO) -verificatie en diepgaande ondersteuning voor geavanceerde codering, inclusief krachtige PFS / ECC. Gebouwd op A10's Advanced Core Operating System (ACOS®) platform, levert Thunder ADC applicatieprestaties en beveiliging voor elke omgeving.

Onze A10 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Affinity Global Partner van A10 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door A10 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw A10 Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde A10 Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal. 

Thunder ADC-functies

Geavanceerde Server Load Balancing

Complete full-proxy L4-7 load balancing met aanpasbare server health checks en aFleX® L7 scripting.

Global Server Load Balancing (GSLB)

Breidt load balancing uit op globaal niveau om wereldwijde business continuiteit mogelijk te maken met snellere, gelocaliseerde server responses.

Application Delivery Partitions (ADP)

Meer dan 1.000 partities bieden oplossingen met de hoogste dichtheid en meerdere tenants voor aanpasbaar beleid en consolidatie van apparaten.

SSL Offload met PFS en ECC

Perfect Forward-geheimhouding met een volledige coderingssuite, inclusief Elliptic Curve, biedt SSL-offload op het hoogste niveau in de branche.

Applicatie Acceleratie met optimalisatie

Caching, compressie en TCP hergebruik worden gecombineerd om de overdracht van inhoud te versnellen voor verbeterde app-prestaties.

Web en DNS beveiliging

Beveilig services en voldoe beter aan compliance-doelen met single sign-on, web- en DNS-firewalls en DDoS-beveiliging.

Analyse per applicatie

Integreer met de A10 Harmony ™ Controller voor inzicht in gebruikerservaringen, verkeersprofielen en gezondheidscontroles om de prestaties te verbeteren.

AXAPI REST-gebaseerde programmeerbaarheid

Configureer alle functies met 100 procent API-dekking en beheer door derden.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer