Licentie en Support Contract Vernieuwen

Support, onderhoudscontract of licentie vernieuwen.

A10 Networks-licenties of support contractverlenging?

Zijn je A10-licenties klaar voor verlenging? Is je A10-support contract bijna beëindigd? Dit is het perfecte moment om te shoppen voor een competitieve aanbieding! Als een wereldwijde partner voor veel toonaangevende technologiebedrijven, kunnen we hoge kortingen bieden op ondersteuningscontracten en licentievernieuwingen. Vraag een offerte aan of download onze prijslijst door op een van de knoppen te klikken.

Support voor je A10-netwerkoplossing met snelle, betrouwbare ondersteuning

In een wereld waar verandering de enige constante is, vertrouw je op je A10-technologie om te leveren, ongeacht welke wendingen je bedrijf neemt. Als uitdagingen zich voordoen, kan het snel vinden van de beste oplossing voor uw bedrijf het verschil betekenen tussen IT-crisis en IT-flexibiliteit.

Bescherm je investering met een A10 onderhoudsprogramma

A10 Networks biedt vijf niveaus van onderhoud voor het leveren van hardware, software en technische ondersteuningsservices, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij je bedrijf: standaardgarantie, basisondersteuning, standaard Plus-ondersteuning, Gold-ondersteuning en platina-ondersteuning.

A10 Preferred Service program

Ben je op zoek naar een meer persoonlijk ondersteuningsniveau dat je toegang geeft tot het team van hoog opgeleide netwerkingenieurs van A10? Het A10 Preferred Service Program is een premium service die als add-on-pakket beschikbaar is voor het Gold- of Platinum-ondersteuningsaanbod van A10. Met het A10 Preferred Service-programma heb je toegang tot een Personal Account Manager (PAM) en Personal Designated Support (PDS), services die zijn ontworpen om je  het hoogste ondersteuningsniveau te bieden om je netwerk up-and-running te krijgen met minimale downtime. Raadpleeg de A10 Preferred Service Program Guide voor meer informatie over deze premiumservice. Neem contact met ons op om je bestaande ondersteuningsplan te kopen, te verlengen of te upgraden.

Over Infradata

Infradata is een toonaangevende netwerk- en beveiligingsintegrator die zich toelegt op het leveren van superieure oplossingen en diensten. We zijn trots op onze technologische onafhankelijkheid en onze rol als trusted advisor. Onze diepe ervaring geeft ons een duidelijke en zelfverzekerde visie om klanten te helpen de toekomst te doorlopen.

Als toonaangevend, onafhankelijk IT-servicesbedrijf zijn we uniek gepositioneerd om digitale transformaties mogelijk te maken: meer waarde creëren voor klanten, partners en aandeelhouders en groeimogelijkheden bieden voor onze mensen.

Ons uitgebreide partnernetwerk helpt ons om samenwerking te stimuleren en technologie-onafhankelijkheid te benutten. We hebben meer dan 40 toonaangevende wereldwijde partnernetwerkrelaties opgezet.

Infradata is een bekroonde A10 Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer