A10 Networks

A10 Lightning ADC

Cloud Native App levering & beveiliging

Application Delivery Controller voor openbare, private en hybride clouds.

A10 Lightning ™ ADC (Application Delivery Controller) biedt applicatie load balancing en verkeersbeheer, beveiliging en per app-analyse voor workloads in publieke, private of hybride clouds.

De cloud-native A10 Lightning ADC-oplossing optimaliseert de levering en beveiliging van applicaties in de cloud. Lightning ADC is speciaal gebouwd voor containers en op microservices gebaseerde applicatiearchitecturen en past elegant in de DevOps-processen.Lightning ADC

De A10 Lightning Application Delivery Controller (ADC) optimaliseert de levering en beveiliging van cloud-native applicaties en services die worden uitgevoerd via openbare of privé clouds. Voor organisaties die de cloud en toepassingsgerichtheid omarmen, verhoogt Lightning ADC de operationele efficiëntie, verlost IT-beheerders van omslachtige taken en vermindert het risico.

De oplossing biedt innovatieve Layer 4-7-mogelijkheden, waaronder verkeersbeheer met content-switching en geavanceerde elastische load-balancing, beveiliging en analyse voor toepassingen in jouw keuze van publieke, private of hybride cloudimplementaties. IT-infrastructuurbeheerders kunnen applicatieteams versterken met een zelfbedieningsmodel dat de wendbaarheid verbetert en tegelijkertijd zichtbaarheid en inzichten per applicatie biedt. Zijn multi-cloud-mogelijkheden en een geaggregeerd op consumptie gebaseerd abonnementsprijsmodel verhogen de flexibiliteit en verlagen de kosten.

Onze A10 Networks-experts staan voor je klaar

Infradata is een bekroonde Affinity Global Partner van A10 Networks met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door A10 Networks zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Infradata bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw A10 Networks-oplossing.

Infradata is een bekroonde A10 Networks partner en reseller. Onze gecertificeerde engineers leveren premium support en realiseren projecten op elke schaal. 

Lightning ADC-functies

Applicatie Load Balancing

Verhoog de beschikbaarheid en prestaties van apps met geavanceerde taakverdeling, op inhoud gebaseerde routering, persistentie van sessies en gedetailleerde handhaving van het beleid.

Elastisch schalen

Gebruik elastische taakverdeling en geoptimaliseerde traffic-engineering om variabel applicatieverkeer te beheren en schaal, prestaties en beschikbaarheid te optimaliseren.

App beveiliging & Malware detectie

Verdedig apps tegen cyberaanvallen met firewalls voor webtoepassingen, DDoS-beperking, bescherming tegen malware en andere mogelijkheden voor toepassingsbeveiliging.

Analyse per applicatie

Identificeer toepassingstrends en problemen, stroomlijn het oplossen van problemen en voldoe effectief aan de capaciteitsvereisten om superieure gebruikerservaringen te bieden.

Verkeer optimaliseren en versnellen

Verbeter de reactietijden van applicaties door gebruik te maken van compressie, caching, connectiemultiplexing, SSL offload en andere mogelijkheden.

Verbeter CI/CD

Leid het verkeer programmatisch naar nieuwe implementaties, integreer met CI / CD-gereedschapsketens en verzamel analyses voor blauwe en groene implementaties.

Verhoog Devops Agility

Verbeter automatisering en zelfbediening met 100 procent API-gestuurde infrastructuur en integratie met container orchestration-systemen en multi-cloud app-implementaties.

Gecentraliseerd Cloud Management

Kies uit een SaaS-gebaseerde of zelfbeheerde A10 Harmony ™ -controller voor gecentraliseerd beheer en analyse in datacenters en clouds.

Wil je meer weten?

Neem vandaag nog contact op.

Je kunt ons bellen of een bericht sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Bericht sturen Nu bellen Offerte aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer