Proofpoint
Bescherm uw bedrijf tegen spamming en phishing

Bescherm uw bedrijf tegen spoofing van e-mail adressen met DMARC

Op maandag 23 oktober 2017 kwam journalistiek platform Follow the Money uitgebreid in het landelijke nieuws met een artikel over e-mail spoofing. Het bleek een fluitje van een cent te zijn om uit naam van leden van de Tweede Kamer e-mail berichten te versturen.

Een dag later kwam de NOS met het bericht dat de e-mail adressen van de AIVD (Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst), Defensie, Rijksvoorlichtingsdienst, Raad van State en twee Nederlandse energiebedrijven heel gemakkelijk te spoofen zijn.

Dit is buitengewoon zorgelijk omdat kwaadwillenden zich via e-mail kunnen voordoen als personen die bij deze organisaties werkzaam zijn.

Proofpoint biedt bescherming tegen misbruik van e-mail adressen

Proofprint beschermt bedrijven tegen spam, virussen, bulkmail en phishing. Maar domain spoofing gebeurt altijd buiten het zicht van uw bedrijf en richt zich ook op klanten, leveranciers en partners.

Gelukkig biedt Proofpoint een oplossing voor dit probleem: DMARC, afkorting van Domain Message Authentication, Reporting & Conformance.

Met DMARC stelt u vast of onbevoegde personen e-mail versturen met uw domeinnaam als afzender. Met behulp van e-mail authenticatie kunt u deze kwaadaardige acties stoppen.

Download gratis whitepaper over DMARC

Als u onderstaand formulier invult kunt u onze whitepaper downloaden. Hierin leest u alles over DMARC en de manieren waarop u met deze technologie frauduleuze e-mail berichten kunt stoppen.

Wilt u meer weten over DMARC? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.