Het verhaal van Infradata

Visie & missie

Werken aan een veilige en verbonden toekomst.

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat verbindingen essentieel zijn voor de toekomstige ontwikkeling van mensen, gemeenschappen, bedrijven en landen. Het netwerk is het beste middel ooit voor het verspreiden van kennis en begrip en het stimuleren van menselijke vooruitgang. Betrouwbare en veilige verbindingen zijn van cruciaal belang voor bedrijven, overheden en particulieren. 

De macrotrends van cloudcomputing en mobiel internet leiden tot een enorme vergroting van het bereik en de mogelijkheden van het netwerk. Het is een onmisbaar platform voor innovatie en het overbrengen van vernieuwende ideeën waarmee de grootste wereldproblemen zullen worden opgelost.

Onze missie

Als leverancier van state-of-the-art oplossingen en diensten bouwt Infradata het fundament onder een veilige en bloeiende digitale economie en samenleving. 

Infradata ontwerpt, implementeert, beheert en onderhoudt best-of-breed oplossingen. Daarmee stimuleren we innovatie bij onze klanten door hun organisatie te voorzien van optimale flexibiliteit. 

“We werken aan een geïntegreerde, veilige en inspirerende toekomst.” – Sébastien Kher, CEO Infradata Group

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer