Infradata

Managementteam

Werken aan een veilige en verbonden toekomst.

Het behalen van onze doelstellingen en vervullen van onze missie vragen om sterk leiderschap. Onze executives hebben dan ook een voorbeeldfunctie. Ze zorgen niet alleen voor het strategische overzicht en de noodzakelijke motivatie, maar dragen actief en positief bij aan het bedrijf en de branche. Ons managementteam spant zich in voor innovatie ten bate van onze klanten, onze partners en uiteindelijk van iedereen in de verbonden wereld.

Leon de Keijzer

Chief Executive Officer, Infradata Group

Leon de Keijzer is de oprichter en CEO van Infradata. Hij is een echte oudgediende op het gebied van telecommunicatie en heeft managementposities bekleed bij organisaties zoals Q&I Networks, Landis Public Networks (Detron) en Imtech Telecom.

Hij weet alles over de markt van serviceproviders en netwerkoperators. Leon behaalde zijn masters in Business Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Nino Tomovski

Vice President, Infradata International

Nino Tomovski is International Vice President van Infradata en verantwoordelijk voor de internationale activiteiten van Infradata. In het verleden was Nino Tomovski onder andere Director of Sales, Marketing en Director of Operations bij verschillende netwerkoperators.

In zijn huidige functie is Nino verantwoordelijk voor het internationaal uitbreiden van Infradata. Hij behaalde zijn masters in Engineering en Information Systems aan de Northeastern University in Boston.

 

 

Erwin Hemmen

Managing Director, Infradata Netherlands

Erwin Hemmen is met ingang van april 2017 werkzaam bij Infradata als Managing Director. Vanuit deze functie is hij verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Erwin Hemmen is afkomstig van Eurofiber, waar hij de afgelopen jaren heeft gewerkt als Directeur Sales & Partner Sales. Erwin Hemmen houdt zich bezig met de strategische, tactische en operationele gang van zaken bij Infradata. Onder zijn dagelijkse leiding zet Infradata zich in voor het leveren van hoogwaardige netwerk- en security-oplossingen voor Service providers en Mission Critical Networks. Erwin Hemmen zal zich ook concentreren op het ontwikkelen en uitbouwen van de groeistrategie van Infradata.