Infradata

Managementteam

Werken aan een veilige en verbonden toekomst.

Het behalen van onze doelstellingen en vervullen van onze missie vragen om sterk leiderschap. Onze executives hebben dan ook een voorbeeldfunctie. Ze zorgen niet alleen voor het strategische overzicht en de noodzakelijke motivatie, maar dragen actief en positief bij aan het bedrijf en de branche. Ons managementteam spant zich in voor innovatie ten bate van onze klanten, onze partners en uiteindelijk van iedereen in de verbonden wereld.

Sébastien Kher

Chief Executive Officer, Infradata Group

Sébastien Kher is Chief Executive Officer van Infradata Group en Managing Director van Nomios Frankrijk. Hij is afgestudeerd aan de Kedge Business School. Hij is binnen de industrie in het Verenigd Koninkrijk en begon als Value-added Reseller in Frankrijk. Nadat hij aan de leverancierskant van het bedrijf had gewerkt, richtte hij Nomios op in Frankrijk. Sébastien heeft het bedrijf geleid met een team van zeer toegewijde experts via 3 Leverage Buy Outs, die zich nog steeds manoeuvreren met een stevige grip op Cyber ​​Security. Hij is gelukkig getrouwd en vader van 3 dochters die hem helpen down to earth te zijn.

Mohamed El Haddouchi

Chief Technology Officer, Infradata Group

Met meer dan zeven jaar ervaring bij Infradata Group en het bekleden van meerdere belangrijke managementfuncties bij Nokia en Siemens, was Mohamed El Haddouchi een logische keuze om hem tot Chief Technology Officer te benoemen bij Infradata. Hij speelde een leidende rol bij het ontwikkelen van onze dienstenportefeuille en strategische roadmap. Mohamed is belast met het cultiveren van de technische infrastructuur en technische teams, anticiperend op de snelle groei in de komende jaren.

Taimen Boumans

Managing Director, Infradata Nederland

Taimen Boumans is sinds juni 2019 Managing Director van Infradata Nederland. Taimen heeft een ruime achtergrond in de Telco industrie en was de laatste 10 jaar werkzaam bij Accenture. Als Managing Director was hij onderdeel van het internationale leadership team voor de Communicatie, Media & Technology industrie groep. 

Taimen heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit van Eindhoven, waar hij zijn masterdiploma Technical Engineering en Management Science heeft behaald.

Rich Butcher

Managing Director, Infradata Verenigd Koninkrijk

Rich trad in juni 2019 in dienst bij Infradata als UK Managing Director. Daarvoor was hij UK Sales Director bij F5 Networks, waar hij eerder een aantal functies bekleedde, waaronder het leiden van het UK Service Provider-team en de Gaming, Gambling & Broadcast Media Industry-teams. Hij was ook volledig verantwoordelijk voor de activiteiten van de Republiek Ierland als landenmanager.

Voorafgaand aan F5 was hij UK Sales Director bij zowel Imtech als Juniper Networks en werkte hij in direct sales en sales management bij Cisco en Alcatel.

Jarosław Mielcarek

Managing Director, Infradata Polen

Jarosław Mielcarek is Managing Director van Infradata Polska Sp. z o.o. Jarosław heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT-industrie. Voordat hij bij Infradata begon werkte hij voor Cisco Systems en daarvoor bij Lucent Technologies, waar hij de functie van Sales Director voor de Telecommunications Operator Market voor beide bedrijven bekleedde.

Nico van Buitenen

Managing Director, Infradata België

Nico van Buitenen is verantwoordelijk voor het dagelijks management van Infradata N.V. Na een carrière van 5 jaar bij Nortel stapte Nico over naar Juniper Networks als Regional Director BeNeLux Service Providers. Hij vervolgde zijn carrière in een vergelijkbare functie bij McAfee (Intel Security) en begon uiteindelijk bij Infradata in 2013. 

Jens Wulff

Managing Director, Infradata Duitsland

Jens Wulff is Managing Director van Infradata DACH. Na het afronden van zijn studie informatietechnologie in 1998, heeft hij uitsluitend in de telecommunicatie- en netwerkindustrie gewerkt en heeft hij bijgedragen aan een aantal technische innovaties en ontwikkelingen. Hij is zeer gerespecteerd in de industrie en wordt door klanten en collega's erkend als een autoriteit op het gebied van telecommunicatie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer