Infradata

Managementteam

Werken aan een veilige en verbonden toekomst.

Het behalen van onze doelstellingen en vervullen van onze missie vragen om sterk leiderschap. Onze executives hebben dan ook een voorbeeldfunctie. Ze zorgen niet alleen voor het strategische overzicht en de noodzakelijke motivatie, maar dragen actief en positief bij aan het bedrijf en de branche. Ons managementteam spant zich in voor innovatie ten bate van onze klanten, onze partners en uiteindelijk van iedereen in de verbonden wereld.

Nino Tomovski

Chief Executive Officer, Infradata Group

Nino Tomovski is de Chief Executive Officer van Infradata Group. In het verleden was Nino Tomovski onder andere Director of Sales, Marketing en Director of Operations bij verschillende netwerkoperators. Hij is een echte oudgediende op het gebied van telecommunicatie en weet alles over de markt van serviceproviders en netwerkoperators

Nino behaalde zijn masters in Engineering en Information Systems aan de Northeastern University in Boston.

 

 

Fiona Squire

Chief Operating Officer

Fiona Squire bekleedde meerdere senior managementfuncties tijdens haar 25-jarige carrière binnen de IT-, netwerk- en telecomsector, voordat zij bij Infradata in dienst trad als Managing Director voor het Verenigd Koninkrijk.

Als Chief Operating Officer (COO) is Fiona verantwoordelijk voor operationele processen, IT (inclusief standaardisatie) en procesbeheer, dat leidt tot efficiëntie van onze leverancieronafhankelijke onderneming dat zich ten doel stelt organisaties van elke omvang en binnen iedere industrie optimaal te helpen om successen te versnellen.