Infradata Gurus

Een eenbetoon aan Security Engineers, Netwerk Tovenaars, Computer Experts, Data Scientists, en IT Professionals over de hele wereld.

Cloud Guru, Security Guru en Network Guru

We hebben de Infradata Gurus gemaakt als een eerbetoon aan Security Engineers, Network Magicians, IT Geeks, Computer Whizzards, Data Scientists, Tech Gurus en IT-professionals over de hele wereld. Deze kleine funky monstertjes zijn onze mascottes. Draag ze met trots en verzamel ze allemaal.

Elke goeroe vertegenwoordigd één van de kerntechnologieën waarop Infradata is gebaseerd - cloud, security en netwerken. De Infradata goeroes zijn echte experts in hun vakgebied en typeren de spirit van onze mensen - plezier, passie, performance en out-of-the-box denken.

Infradata Gurus

Limited Edition premium t-shirts

We hebben een serie Limited Edition premium t-shirts geproduceerd, die nu verkrijgbaar zijn bij jouw lokale Infradata kantoor. Deze collectable kledingstukken zijn gemaakt in samenwerking met de hedendaagse kunstenaar Dawid Szymczyk uit Wrocław, Polen. De Goeroe-t-shirts zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en zijn bedrukt met behulp van innovatieve screeningstechnieken.

Zorg ervoor dat je jouw exemplaar bemachtigd!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer