Referenties

Referenties waar we trots op zijn

Interxion

Company

Interxion bezit en exploiteert 61,000m2 van colocatie ruimte binnen 28 datacenters in 11 landen in Europa .

Als een toonaangevende pan - Europese leverancier van co - locatie en de bijbehorende managed services , Interxion levert een volledige set van diensten die het mogelijk maken meer dan 1200 bedrijven om veilig te huisvesten , verbinden, bewaken en onderhouden van bedrijfskritische IT-apparatuur .

Verschillende locaties

Amsterdam Campus

Het dataknooppunt van Europa

Amsterdam is als een van de best geconnecteerde steden ter wereld een belangrijke hub voor internationale bedrijven. In combinatie met het gunstige bedrijfsklimaat van Nederland en het connectiviteitsniveau van onze datacentercampus is Amsterdam een logische gateway naar Europa, waardoor de stad het hart van de digitale revolutie is.

7 datacenters

45+ connectiviteitsproviders

3 IXP's

24/7 ondersteuning


Amsterdam data centers

Amsterdam is als een van de best geconnecteerde steden ter wereld een belangrijke hub voor internationale bedrijven.

Our Amsterdam Campus from Interxion on Vimeo.


De juiste connectiviteit

Vanwege de aanwezigheid van drie grote internet exchanges, waaronder de AMS-IX, komen klanten naar onze campus in Amsterdam voor de ongeëvenaarde connectiviteit.

  • Meer dan 45 vaste en mobiele carriers, ISP's en CDN's
  • Directe toegang tot internet exchanges AMS-IX, NL-ix en NDIX
  • AMS-IX gecertificeerd

Netwerkneutraliteit

Bij Interxion heeft u de keuze en flexibiliteit die u nodig heeft om voor de juiste prijs veilige, betrouwbare netwerken met de beste prestaties te kunnen bouwen. Wij zijn er om u te begeleiden en u te helpen de beste optie voor uw vraag te selecteren.

U kunt meerdere carriers gebruiken om zeker te zijn van redundantie en flexibiliteit, of eenvoudig van de ene naar de andere provider overstappen als uw behoeften veranderen, met minimale onderbreking van uw activiteiten.


Directe toegang tot de cloud

Onze campus in Amsterdam is de ideale omgeving om verbinding te maken met de cloud en uw hybride oplossingen te bouwen. Alle ingrediënten zijn aanwezig: de hyperscale public clouds, lokale cloudproviders, netwerkdichtheid en interconnectiediensten.