Partner
Palo Alto Networks

Palo Alto Networks

paloalto networks banner

Palo Alto Networks | Next-Generation Firewalls (NGFW)

Fundamentele verschuivingen in applicaties en bedreigingen, het gedrag van gebruikers en netwerkinfrastructuur zijn dusdanig gewijzigd dat de zekerheid van beveiliging van de traditionele poort-gebaseerde firewalls enorm zijn uitgehold. Gebruikers hebben toegang tot alle soorten applicaties, met behulp van een scala aan typen apparaten (BYOD), om hun werk te kunnen doen. Datacenter uitbreiding, virtualisatie, mobiliteit en cloud-gebaseerde initiatieven dwingen organisaties om opnieuw na te denken over hoe ze toegang tot applicaties en data moeten verlenen en tevens de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen. Palo Alto Networks NGFW (next-generation firewalls) kunnen organisaties helpen om veilig toegang te verlenen tot applicaties, voor alle gebruikers, ongeacht hun locatie, wat resulteert in een vermindering van de bijbehorende bedrijfs-en veiligheidsrisico's.

Palo Alto Firewalls

Ons productportfolio van Palo Alto Firewalls bestaat uit: PA7050, PA5000, PA3000, PA2000, PA500, PA200, Virtualized Firewalls, Wildfire | WF500.

Palo Alto Next-Generation beveiligingsportfolio

Preventie van succesvolle cyberaanvallen

Het doel van veiligheid is om u zorgeloos te laten werken en u niet te hoeven laten nadenken over het eventuele krantenkoppen van een lek binnen uw bedrijsnetwerk. Oftewel het verminderen van de waarschijnlijkheid van een succesvolle aanval. Door het focussen op het tegenhouden van succesvolle aanvallen kan het Palo Alto Networks Next Generation Security Platform cyberbeveiligingsrisico verkleinen zodat het te beheren en te meten is. Organisaties kunnen daardoor de grootste bedreigingen in hokjes plaatsen en zich focussen op de dagelijkse gang van zaken.

Innovatie op security

Beveiliging moet geen belemmering zijn voor het implementeren van nieuwe mobiliteitstechnologien, SaaS, publieke of private cloud technologien welke productiviteit vergroten Alleen een geintegreerde Palo Alto Networks security platform, met componenten tussen deze snelevoluerende enterprise technologie omgevingen, kunnen moderne aanvallen bijhouden. Deze maken ook geen onderscheid tussen de locaties van het doelwit. Ongeacht van waar uw applicaties en data zich bevinden, uw organisatie moet dezelfde bescherming hebben tegen cyberaanvallen.

Verbeteren van beveiliging en efficientie

Het bouwen van een security netwerk dat alleen maar bedreigingen detecteert en waarbij je manueel moet reageren is in huidig landschap onvoldoende. Zodra de data is verstuurd worden de kosten en risico's exponentieel hoger. Manuele sanering doet weinig om de risico's te verminderen, is duur in termen van tijd en geld en leidt af van de identificatie van echte bedreigingen. De Palo Alto Networks Next Generation Security Platform is ontworpen om automatische preventie van cyberaanvallen aan te zetten om zo toenemende risico's en kosten te verlagen.

Vier componenten voor succesvolle preventie van een cyber aanval

 

  • Geïntegreerde technologieën die een single-pass preventie architectuur gebruiken om positieve controle op basis van applicaties, gebruikers en content uit te voeren. Dit zorgt voor vermindering van het bereik voor een georganiseerde aanval, het ondersteunt open communicatie, orchestratie en zichtbaarheid en past daarbij consistente beveiliging voor het netwerk toe.
  • Geautomatiseerde creatie en levering van beschermingsmechanismen tegen nieuwe bedreigingen in netwerk-, cloud-, en endpoint-omgevingen.
  • Rekbaarheid en flexibiliteit die bescherming van klanten mogelijk maakt bij uitbreiding, bij het verplaatsen van het fysieke netwerk of bij het toepassen van nieuwe technologieën.
  • Het delen van bedreigingen door gebruik te maken van de netwerkkennis van gebruikers binnen de gemeenschap van uitgebreide wereldwijde bedreigingsdata om zo de verspreiding van aanvallen te minimaliseren

In mei 2016 heeft Gartner Palo Alto Networks weer in het Leaders kader geplaatst van het Magic Quadrant for Enterprise Firewalls. Deze positie bevestigt de vooruitstrevende visie van Palo Alto Networks en geeft aan dat Palo Alto Networks een van de belangrijkste fabrikanten op het gebied van security oplossingen is.

Infradata: Experts in Palo Alto Networks

Infradata is er trots op door Palo Alto Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Palo Alto producten. Door de investering in personeel met ervaring met Palo Alto-producten bent u voor een Palo Alto-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Neem contact met ons op