Partner
MRV Communications

MRV Communications

 
MRV Communications

Connectivity Unlimited

MRV Communications levert wereldwijd communicatie-apparatuur en –diensten aan carriers, overheden en Enterprises. De huidige telecomnetwerken veranderen steeds meer naar support growing netwerkverkeer door de groeiende vraag naar producten die een hoge bandbreedte vereisen zoals IPTV, streaming video, network conferencing en content rijke internetsites. Service Providers proberen hun aanbod steeds meer te differentiëren en streven ernaar steeds nieuwe producten aan te bieden. De groei van het aantal applicaties hierdoor zorgt voor een behoefte aan meer bandbreedte van de internet infrastructuur. De producten van MRV stellen service providers in staat om hun netwerkinfrastructuren aan te passen en winstgevende video-, spraak- en datadiensten met hoge bandbreedte aan te bieden.

Infradata: Experts in MRV Communications

Infradata is er trots op door MRV Communications te zijn benoemd en geselecteerd tot Channel Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle MRV Communications oplossingen. Door de investering in personeel met ervaring met MRV Communications producten bent u voor een MRV Communications-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Interesse?

Geïnteresseerd in de diensten van Infradata omtrent MRV Communications producten, klik dan hiernaast, neem contact op met 071-750 1525 of mail naar info@infradata.nl.