Partner
McAfee

McAfee

McAfee Security

AntiVirus, Encryptie, Firewall, Email Security, Web Security, Risk & Compliance
 

McAfee is fabrikant van een enorme range aan security oplossingen welke vallen binnen het zogenaamde "Security Connected Framework". Het totale gamma aan security oplossingen omvat het geheel van alle bedrijfsprocessen die binnen een organisatie beveiligd dienen te worden, oftewel End-to-end security in de gebieden van Email & Web, Network, Database en Mobile. Ondanks dat McAfee oplssingen bied van desktop- tot large enterprise next generation firewall security, kiest Infradata bewust voor de security oplossingen die passen binnen het productportfolio en de doelgroep.

De security producten die Infradata actief aanbied van McAfee zijn de volgende:

  • Vulnerability Manager
  • Intrusion Prevention System (IPS)
  • Security Information and Event Management (SIEM)
  • Identity and Access Management (OTP)
  • Web Gateway Security
  • Data Loss Prevention (DLP)


McAfee SecurityAllicance Elite Partner Infradata

Infradata: Experts in McAfee

Infradata is er trots op door McAfee te zijn benoemd en geselecteerd tot Partner. Door deze benoeming is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle bovengenoemde McAfee solutions. Door de investering in personeel met jarenlange ervaring met McAfee-producten bent u voor een McAfee oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Geïnteresseerd in de diensten van Infradata omtrent McAfee producten, klik dan hiernaast, neem contact op met 071-750 1525 of mail naar info@infradata.nl