Partner
Infoblox

Infoblox

 
Infoblox

Infoblox, DNS DHCP & IP Address Management (IPAM)

Infoblox is marktleider op het gebied van DNS management, DHCP en IP Adres Management (IPAM) appliances. De DNS Management software en IP Adres Management software appliance van Infoblox zorgen voor overzichtelijkheid in uw IP adres range en valideren en automatiseren de distributie van DNS en DHCP data. DNS/DHCP. Met Infoblox kiest u voor een optimalisatie van de beschikbaarheid van uw DNS en DHCP servers en zorgt u voor een vereenvoudiging van het beheer van uw IP adressen. De IP administration tool van Infoblox zorgt voor een foutloze administratie van IP address range. 

Product Portfolio Infoblox:

Het product portfolio van Infoblox is verdeeld in drie groepen:

  • DNS/DHCP appliances (o.a. Trinzic, DNS Firewall)
  • IP Address Management appliances (IPAM)
  • Netwerk Automation (o.a. NetMRI)

Infradata: Experts in Infoblox

Infradata is er trots op door Infoblox te zijn benoemd en geselecteerd tot Partner op alle door Infoblox benoemde netwerksegmenten. Door deze benoeming is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Infoblox producten. Door de investering in personeel met jarenlange ervaring met Infoblox-producten bent u voor een Infoblox-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Meer weten over onze Infoblox producten of oplossingen?

Infradata is Partner en Operate Specialist in Infoblox oplossingen. Wilt u meer informatie over de toepassing van onze Infoblox oplossingen en producten? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.