Partner
Fortinet

Fortinet

fortinet partner banner

Fortinet beveiligt de grootste multinationals, service providers en overheidsinstanties over de hele wereld. Fortinet levert haar klanten intelligente en naadloze bescherming in het groeiende landschap van aanvallen en de kracht om aan de steeds toenemende prestatie-eisen te voldoen. Nu en in de toekomst. Alleen de Fortinet Security Fabric architectuur kan compromisloze veiligheid leveren om de meest kritieke security problemen aan te pakken, zowel in het netwerk, binnen applicaties, in de cloud en in mobiele omgevingen. Meer dan 280.000 klanten wereldwijd vertrouwen Fortinet in het beveiligen van hun ondernemingen.

De visie van Fortinet is om in de breedte, volledig geïntegreerde, hoogwaardige beveiliging te leveren binnen het volledige IT-infrastructuur.

Fortinet levert top beoordeelde netwerk en content beveiliging, evenals producten voor beveiligde toegang die kennis delen en samenwerken om zo een collectief te creëren. De unieke samenhang binnen Fortinet security combineert op doel gebouwde ASIC’s, een intuïtieve OS, met toegepaste bedreigingsintelligentie. Dit geeft u bewezen beveiliging, exceptionele prestaties en betere zichtbaarheid en controle. Dit allemaal met een nog makkelijkere administratie.

Optimale beveiliging met FortiGate Next Generation Firewalls

Fortinet’s vlaggenschip is het firewall platform FortiGate. Deze is leverbaar in een breed assortiment van verschillende groottes en vormfactoren geschikt voor elke omgeving. Daarnaast voorziet het in een breed scala van Next Generation Security en netwerkfunctionaliteiten. Aanvullende producten kunnen worden uitgerold met een FortiGate om gesimplificeerde beveiliging in het volledige infrastructuur in te schakelen die dekking biedt op de hierna genoemde gebieden.

Fortinet oplossingenfortinet tijdlijn

  • Netwerk beveiliging
  • Datacenter beveiliging (zowel fysiek als virtueel)
  • Beveiliging van de cloud
  • Veilige (bedrade en onbedrade) toegang
  • Beveiliging van infrastructuur (routing en switching)
  • Data beveiliging
  • Eindpunt beveiliging
  • Applicatie beveiliging

De marktpositie en oplossingseffectiviteit van Fortinet is breed erkend door analytici binnen de industrie, onafhankelijke test laboratoria, bedrijven en media wereldwijd. Fortinet heeft veel Fortune 500 bedrijven in hun portfolio.

FortiGuard Labs

Extensieve kennis van het landschap van netwerkbedreigingen gecombineerd met de mogelijkheid om snel te reageren op meerdere niveaus is de fundering voor het leveren van effectieve beveiliging. Honderden onderzoekers van FortiGuard Labs schuren het cyber landschap elke dag om opkomende bedreigingen te ontdekken en effectieve tegenmaatregelen te ontwikkelen om 250.000 Fortinet klanten wereldwijd te beschermen.

FortiGuard oplossingen

FortiGuard beveiligingsdiensten zijn verkrijgbaar als abonnee om te gebruiken in een FortiGate Next Generation Firewall en IPS platformen evenals met een aantal andere Fortinet producten zoals FortiMail beveiligde e-mail, FortiClient eindpunt bescherming, FortiSandbox, FortiCache en FortiWeb. Er kan gekozen worden voor individuele diensten of er kan gekozen worden voor toegang tot alle beschikbare diensten met de Enterprise Bundle.

Fortinet oplossingen, inclusief het FortiGate firewall platform, worden mogelijk gemaakt door de beveiligingsdiensten ontwikkeld door FortiGuard Labs. FortiGuard Labs bestaat uit meer dan 200 expert onderzoekers en analisten van over de hele wereld. De onderzoekers werken met de beste zelfgemaakte tools en technologieën om te onderzoeken, te ontdekken en beschermen tegen uitgebroken bedreigingen. Het team heeft toegewijde experts die elk kritisch gebied bestudeerd, waaronder malware, botnets, mobiel en zero-day kwetsbaarheden. Diensten analytici bestuderen het breken van code terwijl ingenieurs op het gebied van technologie continu nieuwe verdedigingsmachines bouwen om te vechten tegen steeds veranderende bedreigingen.

Fortiguard Labs gebruikt data afkomstig uit meer dan twee miljoen sensoren van over de hele wereld om bescherming te bieden aan 270.000 klanten per dag.

Offerte voor Fortinet producten of meer informatie?

Bent u geinteresseerd in de Fortinet of wilt u meer informatie van onze Fortinet specialisten, neem dan contact op met Infradata of stuur ons een mail.