Partner
F5 Networks

F5 Networks | Application Delivery Control | Security

F5 Networks Application Delivery Control and Security logo

's Werelds meest betrouwbare Application Delivery Control / Load Balancer oplossing

F5 is marktleider op het gebied van Application Delivery Control (ADC)/ load balancing oplossingen. Daar steeds meer applicaties het leven van vandaag de dag besturen, reguleren en vereenvoudigen is de vraag naar altijd werkende applicaties en het verhogen van server capaciteit levensgroot. Applicaties sturen zichzelf helaas nog niet aan. Daarvoor zijn specifieke diensten nodig die snelheid, veiligheid en beschikbaarheid creëren en zorgen dat een applicatie op ieder moment, altijd en overal werkt. F5 Networks en de BIG-IP en BIG-IQ load balancing oplossingen maken dit mogelijk.

De kracht van F5 Networks

Met geavanceerde technieken en functionaliteiten als firewall loadbalancing, webserver load balancing, website load balancing, hardware load balancing, router load balancing,  WAN optimalisatie en dynamic load balancing zorgt F5 Networks dat applicaties altijd en overal op een veilige manier beschikbaar zijn. Een Application Delivery Controller of load balancer van F5 Networks voegt intelligentie en beheersbaarheid toe aan netwerken. Applicatiegebruik wordt geoptimaliseerd met als gevolg performance verbetering en effectief gebruik van beschikbare bandbreedte en een verbeterde gebruikerservaring van website of webapplicaties (webapps). Netwerkbeheerders krijgen meer controle en kunnen hun infrastructuur pro-actief beheren.

F5 Networks Certified logoDe oplossingen van F5 Networks zijn gebaseerd op appliances (zowel fysiek als gevirtualiseerd) en draaien allen op het krachtige, door F5 Networks zelf ontwikkelde, Operating System (TMOS). Er is daardoor geen afhankelijkheid van operating systemen zoals Windows, Linux, en dergelijken. Naast de hoge performance van de verschillende solutions staat F5 Networks ook bekend om de meer dan uitstekende schaalbaarheid en betrouwbaarheid van de platformen.

F5 Network Partner

Infradata is er trots op door F5 Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Gold Partner. Door deze benoeming is Infradata in staat om de optimale voorwaarden, support / ondersteuning en service te geven op alle F5 solutions. Door de investering in personeel met jarenlange ervaring met F5 solutions bent u voor een F5 appliance en  F5 loadbalancing diensten bij Infradata aan het juiste adres.

Wilt u vrijblijvend meer informatie over de F5 oplossingen van Infradata?

Neem dan contact op met ons op via onderstaand formulier of raadpleeg onze contactgegevens.