Partner
Citrix Network Systems

Citrix Network Systems

 
Citrix Systems

Citrix Netscaler; Application Delivery Infrastructure for a dynamic world

De beschikbaarheid van applicaties is van wezenlijk belang geworden voor de bereikbaarheid en omzet van iedere business. Klanten dienen te allen tijde toegang te hebben tot informatie. Citrix Systems is marktleider op het gebied van zogenaamde application delivery apparatuur (load balancers). Met de oplossingen van Citrix kunnen ondernemingen een optimale redundantie en beveiliging van informatie op hun netwerk creëren en tegelijkertijd kosten besparen.

Citrix NetScaler is het application delivery platform met een uitgebreide set aan mogelijkheden voor applicatiebeveiliging, acceleratie en load balancing. CitrixNetScaler wordt ingezet voor het optimaliseren, beveiligen en beheren.

Citrix Networks loadbalancers

Om nieuwe opportunities aan te boren en competitieve voordelen te krijgen dienen telecombedrijven de application-delivery naar ieder apparaat, op iedere locatie en naar alle soorten verbindingen te optimaliseren. Citrix Systems zorgt met haar loadbalancers dat ondernemingen in staat worden gesteld om de application delivery naar iedere gebruiker met de best mogelijke performance, hoogste beveiliging en grootste kostenbesparing te realiseren.

Infradata: Experts in Citrix Systems

Infradata is door Citrix Systems geselecteerd en benoemd als Silver Solutions Partner. Door deze benoeming is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Citrix producten. Door de investering in personeel met jarenlange ervaring met Citrix producten bent u voor een Citrix oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Meer weten over onze CITRIX producten of oplossingen?

Infradata is Partner en Operate Specialist in CITRIX oplossingen. Wilt u meer informatie over de toepassing van onze CITRIX oplossingen en producten? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.