Partner
Aruba Networks

Aruba Networks

Aruba Networks is marktleider in WiFi en WLAN oplossingen.

Aruba Networks, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise, is de intelligente edge aan het herdefiniëren met mobiliteits- en IoT (Internet of Things) oplossingen voor organisaties van alle groottes wereldwijd. Het bedrijf levert IT-oplossingen die organisaties in staat stellen om de mobiele generatie te dienen en om de kracht van inzichten om bedrijfsprocessen te transformeren te benutten. Dit alles voor mobiele gebruikers die vertrouwen op cloud-gebaseerde zakelijke applicaties voor elk aspect binnen hun werk of privéleven.

Met diensten voor infrastructuur aangeboden als lokale software of in de cloud levert Aruba Networks veilige connectiviteit voor mobiel en IoT onder een afdak. Aruba stelt IT-professionals in staat om netwerken te bouwen die met deze veranderingen rekening houden door weg te migreren van duur-te-bedienen en gecompliceerde infrastructuren.  Deze waren origineel ontworpen voor vaste netwerkconnecties binnen de fysieke netwerken van hoofdkantoren van multinationals.

routers switches devices

De waarden van Aruba Networks

Klant voor en klant na. Aruba Networks maakt geen technologie om technologie te maken. Luisteren naar klanten en actief werken aan het oplossen van de grootste zakelijke uitdagingen.

Focus op innovatie. Aruba Networks veranderen de oude regels van netwerken met oplossingen die direct klaar zijn voor ontwikkelaar en partner die makkelijk te gebruiken zijn in huidige werkveld. Ze verbinden de punten tussen de dagelijkse werkzaamheden en de IT-prioriteiten met een wereldklasse ecosysteem.

Het grootste kleine bedrijf. Ondanks dat Aruba Networks een bedrijf is met 2,5 miljard omzet, zijn ze zo flexibel als een klein bedrijf. Ze blijven snel en klant-georiënteerd.  

Access Points

De draadloze Access Points van Aruba Networks leveren zeer goede wifiprestaties. Ze kunnen worden ingezet als controller-managed of controllerles Aruba instant Access Points afhankelijk van ontwerp, grootte en schaal van uw draadloze netwerk. En de nieuwste Wave 2 Access Points leveren snelle 11ac snelheden met een HPE Smart Rate multi-gig uplink om uw netwerkprestaties te verhogen in gebieden met een hoge dichtheid.

Externe Access Points

Aruba Networks externe Access Points verlengt dezelfde corporate user experience naar kleine vestigingen of op afgelegen plaatsen met een oplossing welke makkelijke te implementeren en te onderhouden is. Ze komen vooringesteld, zodat werknemers gelijk kunnen beginnen.

Mobiliteitscontrollers

Aruba Mobility Controllers bieden gecentraliseerde Network Engineering, IP-diensten, veiligheids- en beleidscontroles en app-aware platforms. Als toevoeging op de netwerkcontrole, kunnen ze worden ingezet als toegangspoorten, VPN concentrators, WIPS/WIDS, controllers op het spectrum en stateful network firewalls met geïntegreerde content filtering.

Access switches

Aruba Networks switches brengen prestaties en betrouwbaarheid naar het mobile-first campus. Deze toonaangevende switches zijn schaalbaar, veilig en bieden HPE Smart Rate multi-gigabit poorten voor connectiviteit van hoge snelheid.

Core switches en routers

Het HPE FlexNetwork portfolio voor core, aggregatie en routing stelt IT in staat om de maximale prestaties en waarde te leveren aan organisaties over alle verticals.

Infradata: Expert in Aruba Networks

Geïnteresseerd in de diensten van Infradata omtrent Aruba Networks producten?

Neem contact met ons op of stuur uw vraag per mail.