Partner
Arbor Networks

Arbor Networks

 
Arbor Networks

Network Security | Network Monitoring

Arbor Networks is een aanbieder van secure service control oplossingen voor internationale netwerken ook wel Network Behaviour Analysis genoemd. Meer dan 70 procent van ’s werelds ISP’s en vele grote Enterprises maken gebruik van de producten van Arbor Networks. Door het gehele netwerk te visualiseren bieden de oplossingen van Arbor netwerkbeveiliging, traffic management, netwerk monitoring, bandbreedte management en breedband service optimalisatie. De oplossingen van Arbor Networks bieden de mogelijkheid om kosten te besparen op Next Generation Networks en het volledig potentieel te benutten.

Ervaart u DDoS attacks, botnets, wormen of andere netwerk aanvallen?

Met onze Arbor Networks producten en services bent u professioneel voorbereid tegen DDoS aanvallen, botnets, wormen en andere aanvallen op het netwerk. 

Vraag hier een anti-DDoS scan demo aan!

Infradata: Experts in Arbor Networks

Infradata is er trots op door Arbor Networks te zijn benoemd en geselecteerd tot Premier Partner. Door deze certificering is Infradata in staat om de optimale voorwaarden en service te geven op alle Arbor Networks producten. Door de investering in personeel met ervaring met Arbor Networks-producten bent u voor een Arbor Networks-oplossing bij Infradata aan het juiste adres.

Interesse?

Geïnteresseerd in de diensten van Infradata omtrent Arbor Networks producten, klik dan hiernaast voor een adviesgesprek, neem contact op met 071-750 1525 of mail naar info@infradata.nl