Over ons

Infradata is een toonaangevende..

onafhankelijke Next Generation Network Integrator

Over Infradata

 

Infradata

Infradata is de toonaangevende onafhankelijke Network Integrator die zich richt op het ontwerpen, leveren, implementeren, beveiligen, onderhouden en beheren van Next Generation Secure Networks voor de telecom operators, service providers en Mission Critical networks.

Missie

“Infradata voorziet telecom operatoren, service providers en Mission Critical organisaties van Next Generation Networks.  De applicatie is onderdeel van het netwerk zodat omzet en winstgevendheid toenemen door het toevoegen van nieuwe services en differentiërende services. ”

Profiel

Het Next Generation Network is een ‘IP only’ infrastructuur voor spraak, video en data waarbij ook het onderscheid tussen vaste en mobiele netwerken voor de gebruiker is geminimaliseerd. De drijvende kracht achter de toepassing van deze ontwikkelingen zijn kosten efficiency, hogere winstgevendheid en eenvoud voor zowel telecom operators en service providers als hun klanten. Infradata is een leverancier onafhankelijke aanbieder van complete Next Generation Network oplossingen en diensten. Infradata ontwerpt, bouwt en beheert netwerkinfrastructuren en kan worden ingeschakeld voor turn-key projecten. Als Network Integrator hanteert Infradata het 'best of breed' concept waar telecom operators en service providers terecht kunnen voor complete technische dienstverlening vanuit één aanspreekpunt en heeft partnerships met de ‘technology leaders’ in de markt.

Infradata heeft daarnaast het (shared) virtual network concept voor service providers die geen eigen netwerk willen beheren. Op deze wijze kan Infradata hen de nieuwste technologie bieden zonder dat zij hiervoor alle noodzakelijke kennis hoeven te hebben of hoeven te investeren.

Visie

De vraag van klanten, zowel consumenten als bedrijven en instellingen, naar breedbandige capaciteit blijft sterk groeien. Het internet verandert in een wereld van bandbreedte hongerige always-on applicaties. Bandbreedte-intensieve applicaties zoals web applicaties, video on demand, instant messaging en aandelen tape tickers zijn met de gehoste voice- en bedrijfsapplicaties de drijvende kracht achter deze verandering.

De toekomst van telecom diensten stelt nieuwe eisen aan het netwerk en de netwerk applicaties. De groei van DSL en kabel internet, streaming media, video on demand, enterprise Ethernet, VoIP en andere nieuwe diensten heeft een enorme impact op het netwerk en de service providers. Op hetzelfde moment staan traditionele telefonie netwerken aan de vooravond van een snelle en radicale verandering. De gescheiden spraak en data netwerken van vandaag zullen evolueren naar de samengestelde voice/data netwerken van morgen. Circuit-geschakelde spraak netwerken zullen plaats maken voor packet-geschakelde (IP) netwerken. Diensten worden steeds complexer en de Triple Play strategie (televisie, telefoon en internet) wordt meer en meer realiteit. Daarnaast is ook de convergentie van vaste en mobiele toepassingen in volle gang en zal de behoefte naar bandbreedte ook op de mobiele markt exploderen.

Infradata is ervan overtuigd dat IP uiteindelijk als enige drager zal overblijven voor zowel spraak, video als data toepassingen in zowel vaste als mobiele telecom netwerken. Infradata is erop gefocust een belangrijke rol te spelen bij het realiseren van deze Next Generation Networks.

Strategie

Infradata levert als Network Integrator een substantiële bijdrage aan de realisatie van de hoogwaardige Next Generation Network infrastructuur in Nederland. Aangezien de technologie van deze infrastructuren van cruciaal belang is, zal het innovatieve karakter van Infradata steeds opnieuw haar waarde bewijzen."Wij zijn erop gericht om onze klanten de beste dienstverlening te bieden. Infradata is flexibel, innovatief en uitermate klantgericht, service is onze natuur. De kennis van de medewerkers is van het hoogste niveau, de ervaring in de telecom operator en service provider markt ongekend."

Infradata realiseert zich dat netwerken voor service providers als productie machines voor fabrieken zijn. Infradata kent de business modellen van haar klanten en denkt mee met de telecom operators en service providers om meer omzet en winst uit hun geïnvesteerde netwerken te halen.

Geïnteresseerd in de diensten van Infradata? Klik dan hiernaast voor een afspraak, neem contact op met 071-750 1525 of mail naar info@infradata.nl