Oplossingen

Voor Service Provider Networks

en Mission Critical Networks

DDoS voorkomen? Met de anti-DDoS oplossingen van Infradata weerstaat uw bedrijf elke aanval

Download hier uw Whitepaper

Beveilig uw netwerk met de Infradata anti-DDOS oplossingen

Bedrijven staan vandaag de dag bloot aan vele bedreigingen. Vrijwel dagelijks is er nieuws te lezen over DDoS-attacks in de media. 

Deze DDoS-aanvallen maken aanspraak op de gehele bandbreedte en zorgen voor verstopping van het gehele bedrijfsnetwerk. Als de DDoS-aanval gericht is op uw website, gaat dat ten koste van uw online zichtbaarheid en e-business.

Een DDoS-aanval is tegenwoordig een van de meest voorkomende aanvallen. Achter een DDoS-aanval zit doorgaans een botnet, bestaande uit een netwerk van geïnfecteerde computers. Dat gegeven maakt het onmogelijk de aanval te stoppen door simpelweg een enkele computer te uit te schakelen.

DDoS-aanvallen kosten veel geld 

Uit het Corporate IT Security Risk 2016 rapport van Kaspersky blijkt dat een enkele DDoS-aanval een bedrijf meer dan 1,4 miljoen euro kan kosten. Bedrijven lopen omzet mis, (online) systemen liggen plat en medewerkers moeten overuren maken om alles weer up-and-running te krijgen.

DDoS voorkomen is beter dan genezen

DDoS-aanvallen zullen de komende jaren in aantal, complexiteit en intensiteit blijven toenemen. Om straks geen slachtoffer te worden van een DDoS-aanval, is het belangrijk om nu adequate maatregelen te nemen. Daarom is het noodzakelijk om nu voorzieningen met betrekking tot DDoS-protectie in uw organisatie te implementeren. 

Om organisaties vandaag de dag optimaal te beschermen tegen DDoS-aanvallen zijn geavanceerde detectie- en mitigatietechnologieën vereist. 

Infradata is een onafhankelijke cloud- en netwerkintegrator en samen met onze partners bieden we hoogwaardige DDoS-oplossingen die uw organisatie optimaal beveiligen tegen alle bedreigingen van buitenaf. Uw bedrijf kan ongestoord zonder downtime en omzetverlies doordraaien. 

Voordelen Anti-DDoS oplossingen

Kiest u voor een geavanceerde anti-DDoS oplossing van Infradata, dan heeft dat een aantal voordelen. 

Voordelen van een Infradata anti-DDos oplossing:

  • 24 x7 monitoring, 365 dagen per jaar
  • Onmiddellijke detectie en afwending van DDoS-aanvallen 
  • Bescherming van infrastructuur en bedrijfsapplicaties
  • Bescherming van website en e-commerce applicaties
  • Uitgebreide statistieken over het type en herkomst aanval 

Kiest u voor Infradata bij het implementeren van een anti-DDoS-oplossing, dan profiteert u van de jarenlange kennis en ervaring van onze vakspecialisten. 

Maatwerk DDoS oplossingen

Infradata heeft de afgelopen jaren al voor veel bekende telecom- en ICT-bedrijven succesvol anti-DDoS-oplossingen geïmplementeerd.

Meer informatie & Whitepaper downloaden over de Infradata anti-DDoS oplossingen?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op voor een vrijblijvend advies op het gebied van anti-DDoS oplossingen. Na het invullen van het formulier ontvangt u een link naar het Anti-DDoS whitepaper