Oplossingen

Voor Service Provider Networks

en Mission Critical Networks

Mission Critical Networks

Naast Service Providers richt Infradata zich op organisaties waarvan de netwerkinfrastructuur bedrijfskritisch is.

Dat wil zeggen dat wanneer het netwerk van deze organisaties niet functioneert dat directe impact heeft op de uitoefening van de core business. Bij Infradata noemen wij deze netwerken "Mission Critical Networks". Als bij een bank het internetbankieren eruit ligt, een webshop niet meer bereikbaar is of als bij mediabedrijven niet meer kunnen communiceren dan zijn de gevolgen enorm. Een goed werkend netwerk is niet alleen voor deze situaties belangrijk. Steeds meer branches zijn afhankelijk van een netwerk die continu in de lucht is. Onze specialisten verdiepen zich in de branche en kunnen met behulp van ingenieurs en partners van elke uitdaging een succes maken.

Om focus te creëren zijn onze specialisten op Mission Critical Networks onderverdeeld in de volgende branches: media, industry, educatie, onderwijs, SAAS, e-commerce en financiële markten.

Mediabedrijven

We helpen de grootste mediabedrijven om de stap te maken van traditionele oplossingen naar IP.

E-Commerce

De applicatie van deze klanten moet altijd beschikbaar zijn. Wij helpen om niet alleen dit te realiseren, maar ook om de performance te optimaliseren

Financiële instellingen

Gerenommeerde financiële organisaties kiezen voor Infradata voor het bouwen en beheren van low latency netwerken waar we zorgdragen voor de belangrijkste compliancy- en security-eisen, welke essentieel zijn binnen deze industrie.